Top 5 rețete ușoare de deserturi de Crăciun

 

Rețete ușoare de deserturi de Crăciun

Bună, dragilor, sunt foarte încântat să vă împărtășesc toate aceste rețete ușoare de deserturi de Crăciun, băieți., astăzi este vorba despre aceste batoane de plăcintă cu nuci pecan absolut incredibile și sunt în esență toate deliciul plăcintei cu nuci pecan, cu excepția formei de bar, așa că foarte ușor de mâncat și de fapt surprinzător de ușor de adunat. 

Batoane ușoare de plăcintă pecan

Rețete ușoare de deserturi de Crăciun

Ingrediente -

  • 10/2 căni de nuci pecan tocate grosier
  • 10/2 cană sirop de porumb auriu
  • 2 linguri Extract de vanilie
  • 4 ouă mari
  • 1 lingura de sare
  • 2/3 cană de zahăr brun la pachet
  • 12/4 cană făină universală
  • 1/3 cană zahăr granulat
  • 3/4 cană unt, la temperatura camerei

Direcția – 

Pasul 1

Acum, pentru a face Rețete ușoare de deserturi de Crăciun, primul pas în realizarea acestor batoane va fi pregătirea bazei noastre., așa că în castronul meu, am niște unt la temperatura camerei, este întotdeauna o idee bună să vă aduceți untul la temperatura camerei când sunteți să faci orice coacere, crede-mă, îți face viața mult mai ușoară 

 

Pasul 2 

Acum, pentru a face Rețete ușoare de deserturi de Crăciun, voi adăuga niște făină universală și niște zahăr, așa că vom amesteca aceste trei ingrediente împreună folosind mixerul nostru manual, ați putea face acest lucru cu un mixer cu suport, de asemenea, dacă asta este ceea ce ai la îndemână, practic vrei să începi la nivel scăzut și să obții acest lucru frumos și amestecat până seamănă cu firimituri grosiere

 

Pasul 3

Așa că acum este timpul să ne formăm crusta pentru batoanele noastre de plăcintă cu nuci pecan și pentru a face asta am o tavă de copt de 9 pe 13, acum am uns tava, dar am tapetat-o ​​și cu puțină hârtie de copt.

hârtia de pergament este opțională, dar le va face mult mai ușor de scos din tavă odată ce sunt complet așezate, așa că am niște hârtie de pergament într-o direcție și în cealaltă, cu aripioare mici, astfel încât când o ridic. va fi foarte ușor de lucrat

 

Pasul 4

Acum, pentru a face Rețete ușoare de deserturi de Crăciun., Următorul pas va fi doar să turnez acest amestec în tigaia mea, deoarece puteți vedea că este încă foarte sfărâmicios, dar nu vă faceți griji pentru că, practic, ceea ce voi face este să mă îndrept aici. cu mâinile mele și folosindu-le pentru a presa aceasta în fundul tigaii într-un strat uniform până se formează o crustă minunată

doar ca să vă dați o privire bine, puteți vedea că acum am asta într-un strat frumos și uniform și, practic, ceea ce o să fac este să o pun într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade Fahrenheit.

Între 15 și 18 minute, vreți să vedeți că începe să devină puțin auriu deasupra, ceea ce înseamnă că este timpul să adăugați umplutura. 

 

Pasul 5

Între timp, în timp ce se coace, ne vom apuca de umplutura de plăcintă cu nuci pecan și din nou este foarte simplu de făcut acum în bolul meu. Am niște sirop de porumb auriu pe care îl poți folosi ușor dacă vrei, dar auriu. este ceea ce aveam la îndemână și funcționează foarte bine într-o rețetă de plăcintă pecan

Acum, pentru a face Rețete ușoare de deserturi de Crăciun, acum la siropul meu de porumb, voi adăuga câteva ouă, așa că am patru ouă aici, le voi pune direct în bolul meu. Am și niște zahăr brun. atât de grozav, am niște făină care va ajuta acest amestec să devină ferm în timpul procesului de gătire. Voi adăuga și puțină sare, care compensează puțin dulceața din această umplutură, precum și o bună porție de extract de vanilie

unul dintre ingredientele mele preferate când vine vorba de coacere., În continuare, voi folosi din nou mixerul de mână pentru a amesteca toate acestea până când sunt bine combinate.

 

Pasul 6 

Acum, pentru a face Rețete ușoare de deserturi de Crăciun., Pasul final este doar adăugarea nucilor mele pecan, acum puteți lăsa nucile pecan întregi dacă doriți sau le puteți toca așa cum am făcut aici și, practic, doriți doar să le împăturiți. 

Odată ce ați pregătit umplutura, este timpul să vă scoateți baza din cuptor și, în timp ce este încă fierbinte, veți continua și turnați acea umplutură deasupra, doriți doar să o puneți într-un strat frumos uniform și apoi puteți aduce acest gust înapoi la cuptor pentru încă 30 până la 35 de minute sau până când umplutura s-a întărit complet 

Acum, pentru a face Rețete Ușoare de Deserturi de Crăciun., cea mai grea parte absolută a acestei rețete este așteptarea pentru că atunci când iese din cuptor, bineînțeles, este foarte fierbinte și trebuie să se răcească complet înainte de a-l tăia în pătrate, așa că recomand să-l lași să se răcească pt. Cel puțin 30 de minute până la o oră, oricât de provocator ar fi și tot ce va trebui să faceți atunci este să o transferați pe o placă de tăiat, să o tăiați în pătrate și să puteți săpați serios.

Băieți, nu veți regreta că ați făcut această rețetă, este atât de aromată, încât textura este absolut uimitoare și toată lumea din viața voastră va fi foarte recunoscător că ați făcut-o. Sper că o veți încerca singuri pe aceasta.

 

Reteta de foietaj Nutella

Rețete ușoare de deserturi de Crăciun

Clopotele se leagănă, ceea ce înseamnă că în bucătăria mea coacerea este în plină desfășurare. Și dacă sunteți în căutarea unei Rețete ușoare de deserturi de Crăciun care să uimească absolut., familia dvs. anul acesta, vă recomand cu căldură să încercați aceste incredibile gogoși Nutella de foietaj, da, așa e, am spus foietaj., gogoși utella și gust la fel de bun. așa cum sună, dar sunt foarte simplu de preparat.

Ingrediente -

  • 2 linguri de zahăr pudră
  • 2 foi de foietaj cumpărat din magazin
  • 1/2 cană Nutella

Direcția –

Pasul 1

Acum, pentru a face Rețete ușoare de deserturi de Crăciun., pentru a începe, voi lucra cu niște foietaj congelat dacă nu l-ați văzut niciodată înainte, de obicei, îl puteți găsi pe culoarul congelatorului de la supermarketul dvs., cu care doriți întotdeauna să lucrați cu foietaj. aluat atunci când este frumos și rece de la frigider, dar bineînțeles, tot vrei să fie suficient de flexibil pentru a lucra cu el

practic, ceea ce voi face este să folosesc un tăietor de pizza pentru a tăia acest aluat foietaj în patru bucăți egale, așa că voi încerca să găsesc centrul așa și centrul așa. 

 

Pasul 2

Acum, pentru a face Rețete ușoare de deserturi de Crăciun, voi pune una dintre secțiunile mele de aluat pe tabla și ceea ce vreau să fac este să creez aproape mici ciucuri folosind un cuțit de coacere, așa că voi tăia puțin. se desfășoară în partea de jos a foietajului la aproximativ un inch până la un inch și jumătate în sus spre centru și aproximativ o jumătate de inch lățime de îndată ce am făcut toate tăieturile, voi merge înainte și voi întinde mai departe Nutella mea și vrem să adăugăm o cantitate bună de Nutella, dar nu prea mult, pentru că nu vrem să curgă din lateral 

așa că voi lăsa un chenar frumos în jurul Nutella-ului meu pe tot parcursul, astfel încât aceasta să se poată lipi de la sine dacă nu doriți să folosiți Nutella în această rețetă, ați putea la fel de ușor să faceți acest lucru cu gem, obțineți un foarte asemănător efect ar fi totusi super gustos

 

Pasul 3

Acum, pentru a face Rețete ușoare de deserturi de Crăciun., Următorul pas va fi doar să rostogolesc asta spre mine, așa că vreau să-mi dau umplutura și apoi mă voi întoarce spre mine și în acest moment, veți vedea că Am creat un tub frumos și, practic, ceea ce vreau să fac este să aduc împreună cele două capete ale tubului respectiv

așa că se conectează și am creat o formă de gogoașă, da, știu că este foarte frumos

pentru că acei ciucuri mici pe care i-am tăiat la început practic se învârt pentru a crea acest efect cu adevărat frumos asupra gogoșii noastre

 

Pasul 4

Apoi o voi transfera ușor pe o foaie de copt tapetată cu pergament și voi lucra la restul gogoșilor mele cu Nutella., așa cum probabil ați observat până acum, acesta ar fi un proiect foarte distractiv pentru care să-i ajute copiii. pentru că nu e cu adevărat nimic, poți face toată tăierea, ei pot face toată umplutura și rularea și ceea ce vei ajunge este o tavă întreagă de deliciu

vor intra într-un cuptor care a fost preîncălzit la 400 de grade Fahrenheit. O să le gătesc între 18 și 20 de minute doar până când vor fi

drăguț și auriu la exterior și foarte crocant și fulminant 

de îndată ce ies din cuptor, arată și miros divin, dar va trebui să exersați puțină răbdare înainte de a vă scufunda, doriți să vă asigurați că le lăsați să se răcească timp de cel puțin cinci minute doar pentru că acea umplutură este va fi foarte fierbinte și nu vrei să-ți arzi gura, nu este o modalitate bună de a sărbători sărbătorile  

chiar înainte de servire îmi place să le adaug doar cu puțină pudră de zahăr pudră celor care nu le-ar plăcea unul dintre acestea, acesta este unul dintre acele deserturi care ar putea funcționa în totalitate ca un cadou comestibil, există atât de multe de iubit aici, sunt crocante și fulgioasa la exterior dar moale si moale la interior.

Băieți, sper cu adevărat că veți încerca acest gust pentru voi.

 

Rețete de desert de foietaj

a) Aluat foietaj cu afine

Rețete ușoare de deserturi de Crăciun |  Top 5 deserturi de Crăciun

Hei, dragilor ca voi, fac o mulțime de distracție în preajma sărbătorilor, motiv pentru care sunt mereu în căutare de rețete ușoare, dar impresionante, pentru a-mi servi oaspeții. 

Împărtășesc rețete ușoare de deserturi de Crăciun care pot fi făcute toate cu doar trei ingrediente și cea mai bună parte este că au un gust la fel de bun pe cât arată acum, toate cele trei deserturi delicioase de astăzi vor fi de fapt făcute cu niște foietaj cumpărat din magazin. aluat dacă nu ești familiarizat cu acest aluat îți va schimba viața este untos crocant delicios îl poți folosi în deserturi dulci sau mâncăruri sărate

este într-adevăr foarte versatil, de obicei îl găsești congelat la supermarketul tău, pe culoarul congelatorului. Îmi place să mă gândesc în frigider peste noapte și apoi când îl deschizi arată așa ceva din când în când când îl desfășori, vei avea câteva crăpături de-a lungul cusăturilor unde a fost pliat, să nu vă faceți griji, puteți doar să-l lăsați să se înmoaie puțin și apoi folosiți-vă degetele pentru a repara că aceste lucruri sunt foarte ușor de lucrat, motiv pentru care le ador absolut în preajma sărbătorilor. 

Ingrediente -

  • 2 linguri de zahăr pudră pentru garnitură
  • 1 foaie de foietaj cumpărat din magazin
  • 1 ou
  • 1/2 cană gem de afine

Direcția –

Pasul 1

Pentru a face rețete ușoare de deserturi de Crăciun, primul pas va fi să-mi tai aluatul foietaj în pătrate. Îmi place să folosesc un tăietor de pizza pentru această meserie, deoarece păstrează lucrurile frumoase și chiar și începând cu unul dintre pătratele mele, voi folosi un tăietor ascuțit. cuțit pentru a crea un chenar de aproximativ jumătate de inch de-a lungul celor două laturi ale pătratului meu și apoi voi face

Același lucru pe celelalte două părți, cea mai importantă parte este să vă păstrați cele două margini intacte

 

Pasul 2

Apoi o să intru aici cu puțin din umplutura mea, așa că din nou, aceasta este o dulceață de afine, puteți face asta și cu umplutură de plăcintă cu afine, dacă doriți, aceasta este mult mai puțin despre umplutură și mult mai mult despre drăguț. tehnică 

odată ce umplutura mea este în centrul patiseriei, pot începe să le împachetez, primul lucru pe care îl voi face este să iau unul dintre colțurile interioare ale patiseriei și să-l trag peste umplutură, apoi voi lua colțul opus și îl voi trage. peste umplutură, creând un mic cocon de umplutură dacă doriți 

 

Pasul 3

Pentru a face rețete ușoare de deserturi de Crăciun, voi apuca colțul exterior și îl voi plia și voi face același lucru cu un colț final, deoarece puteți vedea cu ce ajungeți este acest mic model uimitor de diamant cu hașura încrucișată care arată destul de bine dacă fac

spun eu, apoi îmi voi transfera produsele de patiserie pe foaia mea de copt tapetată cu pergament 

 

Pasul 4 

Odată ce sunt toate pregătite, pasul final va fi să le periezi cu puțină spălare cu ouă, așa că spălarea cu ouă este practic doar un ou bătut. Îmi place să adaug doar o linguriță sau două de apă la a mea, așa că o subțiază. puțin îl face puțin mai ușor de periat și ceea ce scrie este aluat natural frumos și auriu și foarte crocant la cuptor 

 

Pasul 5

Le voi introduce la cuptor la 400 de grade Fahrenheit pentru 17-20 de minute, vrei să fii cu ochii pe ele pentru că nu vrei să se ardă. 

Odată ce sunt drăguțe, umflate și aurii, sunt gata de servit, desigur, le puteți servi așa cum ați putea să le acoperiți cu puțină glazură dacă doriți sau le puteți pudra doar cu o pudră. zahăr pentru un aspect de zăpadă super sezonier 

 

b) Aluat foietaj cu capsuni

Rețete ușoare de deserturi de Crăciun |  Top 5 deserturi de Crăciun

Următoarele rețete sunt aceste roți uimitoare de căpșuni și sunt la fel de ușor de făcut ca prima rețetă, așa că încep cu pătratul meu de aluat foietaj și voi folosi doar un cuțit ascuțit.

Ingrediente -

  • 2 linguri de zahăr pudră pentru garnitură
  • 1 foaie de foietaj cumpărat din magazin
  • 1 ou
  • 1/2 cană dulceață de căpșuni

Direcția –

Pasul 1

Încă o dată și de data asta voi intra și voi tăia fiecare dintre marginile pe care le cauți pentru o felie de aproximativ un inch și jumătate și vrei să te asiguri că pleci destul de mult de centru intact aici este locul în care toate umpluturile noastre delicioase vor trăi 

 

Pasul 2

Apoi, este timpul să-mi adaug încă o dată umplutura, opțiunile de umplutură de aici sunt absolut infinite. Folosesc niște jeleu de căpșuni, dar orice umplutură doriți va funcționa pe deplin odată ce ați pus umplutura în centrul aluatului, tot ceea ce veți face. este să trageți fiecare colț în centrul

umplerea rezultatului este această formă uimitoare de roată 

 

Pasul 3

Practic, o să-mi transfer pinwheels pe o foaie de copt căptușită cu pergament încă o dată, o să le ung cu niște spălătorie de ouă și apoi o să le dau la cuptor la 400 de grade Fahrenheit pentru între 17 și 20 de minute. până devin drăguți și aurii 

Cea mai grea parte pentru mine, băieți, este să aștept timp de cinci minute ca umplutura să se răcească puțin înainte de a mă scufunda în cât de frumoase sunt acestea complet demne de Instagram, dacă o spun și eu.

 

c) Aluat foietaj cu zmeura

Rețete ușoare de deserturi de Crăciun |  Top 5 deserturi de Crăciun

în sfârșit, dragi, pregătesc un lot din aceste flori de zmeură absolut incredibile, care arată total ca niște flori mici, acum voi recunoaște pe deplin că nu a fost ideea mea. Am găsit această idee online.

Ingrediente -

  • 2 linguri de zahăr pudră pentru garnitură
  • 1 foaie de foietaj cumpărat din magazin
  • 1 ou
  • 1/2 cană dulceață de zmeură

Direcția –

Pasul 1

Practic, ceea ce facem este că vom începe din nou cu aluatul nostru de foietaj tăiați-l în pătrate și apoi odată ce ne-am tăiat pătratul pentru a pune aproximativ o linguriță din umplutura noastră în centru, folosesc zmeură. dulceata aici foloseste orice fel de dulceata vrei pentru asta 

 

Pasul 2

Pentru a face rețete ușoare de deserturi de Crăciun. În continuare, voi unge fiecare dintre părțile aluatului meu de patiserie cu puțină spălare cu ouă, aceasta le va ajuta să se lipească împreună și apoi o să trag fiecare dintre ele. colțurile și apoi fiecare dintre colțurile mele din nou, până când ceea ce am este acest mic pachet acum să nu vă faceți griji dacă arată puțin dezordonat, este în regulă pentru că de fapt le vom întoarce și le vom folosi partea netedă ca vârf patiseria noastră 

 

Pasul 3

Pentru a face rețete ușoare de deserturi de Crăciun. În continuare, voi folosi un cuțit de tăiat ascuțit pentru a crea opt fante mici și egale în jurul prăjiturii mele, acesta va fi începutul petalelor mele., în continuare voi face ia două bucăți din aluatul meu flip twist și prindeți-l împreună pentru a expune interiorul

ce va crea efectul de petale uimitor în acest produs de patiserie, voi repeta procesul de încă trei ori până când voi obține patru petale frumoase

 

Pasul 4

Le voi transfera pe foaia mea de copt căptușită cu pergament, le voi unge cu puțin ou spălat și le dau din nou la cuptor la 400 de grade Fahrenheit până devin frumos umflate și aurii. Cred că este sigur să spun băieți, acestea sunt. total showstoppers, dar partea cea mai bună este că au un gust la fel de frumos pe cât arată

Sper că veți încerca toate aceste cinci idei delicioase și, dacă doriți, asigurați-vă că mă comentați pentru că îmi place să văd creațiile dvs. de bucătărie, în special creațiile dvs. de bucătărie de sărbători, toate aceste rețete.