Cum să faci pui la grătar acasă

Cum să faci pui la grătar acasă

Bună ziua și bine ați revenit prieteni, primesc în continuare multe solicitări pentru Cum să fac pui la grătar acasă, spuneți-mi orice rețetă de pui/spuneți rețeta nonveg, apoi Pentru a îndeplini cererea, am adus Cum să fac pui la grătar acasă


Astăzi, prieteni, această rețetă de pui este una dintre rețetele mele preferate, deoarece această rețetă de pui se prepară foarte repede și dacă ați ținut puiul marinat atunci doar 10- Se face în 15 minute

Dacă ești foarte obosit și nu ai chef să-l prepari pentru cină, poți încerca rețeta de pui.

Retete de pui la gratar

Cum să faci pui la grătar acasă?, Pentru a face rețeta de pui, vei folosi piept de pui, pieptul de pui trebuie să fie dezosat deoarece pieptul de pui este cea mai bună proteină slabă, iar conținutul de grăsimi din proteinele slabe este foarte mic, iar carbohidrații din pui sunt absolut zero, așa că vă va crește greutatea. Nu-l lasă să crească, vorbește despre pierderea în greutate, această rețetă de pui este proteine ​​de ultimă generație și ajută la construirea mușchilor și, dacă există o creștere a mușchilor, atunci pierderea de grăsime se va întâmpla automat.

Daca adaugati legume cu aceasta reteta de pui, atunci veti obtine si vitamine si puteti consuma aceasta reteta de pui la micul dejun, pranz, cina la orice masa.

Proteine ​​din piept de pui la gratar

Prieteni, ceea ce este puiul este proteine ​​de ultimă generație, în special piept de pui, dacă mănânci bucată de pulpă sau bucată thailandeză în pui, atunci este grăsime de ultimă generație și conține mai puține proteine, așa că slăbești. Folositi piept de pui (nu folositi bucata de picior/bucata thailandeza)

100 g de piept de pui conțin aproximativ 31 g de proteine ​​și aproximativ 3,5 g de grăsime și zero carbohidrați, așa că acest piept de pui superb este slăbirea ta

Si contine o cantitate buna de vitamine precum vitamina A, vitamina B, si mai ales vitamina B12, sunt multe persoane carora le lipseste vitamina B12, atunci trebuie sa adaugi piept de pui in alimentatie pentru ca deficitul de vitamina B12 sa fie implinit. Hai să o facem

Marinată sănătoasă de pui la grătar

Astăzi pot spune că puiul ar trebui să fie marinat pentru Rețeta Cum să faci pui la grătar acasă

Pasul 1 

Spălați mai întâi puiul, apoi uscați-l cu hârtie absorbantă rămasă. se spală cu apă

Pasul 2

După uscare, pune puiul în bol, apoi adaugă puiul

Pasul 3

După aceea, adăugați acum pastă de usturoi ghimbir (o utilizați)

Pasul 4

Acum adăugați chili roșu, pudra de usturoi și garam masala, de asemenea, pentru a amesteca ingredientele.

Pasul 5

Marinarea puiului se poate întâmpla după amestecare, dacă vreuna a fost schimbată mai târziu, atunci este refăcută mai târziu.

Cum să faci pui la grătar acasă| Cum să faci pui la grătar pe aragaz

Rețete nr 1

Cum să faci pui la grătar acasă

Pasul 1

Pentru a face pui, vom lua 150gm piept de pui dezosat, acum il vom spala bine, dupa ce l-am spalat, acum il vom marina.

Pasul 2

Pentru a marina puiul adaugati sare, pudra de ardei iute, pudra de usturoi, pasta de usturoi ghimbir, zeama de lamaie, toate acestea trebuie amestecate bine, acum sa marinati acest pui pentru 15-30 de minute. va păstra pt

Pasul 3

Acum ia o tigaie la gratar, aplica putin ulei pe tigaia la gratar

Pasul 4

După adăugarea uleiului, acum puiul marinat trebuie adăugat în tigaie (pentru a menține flacăra plină) acum o parte trebuie gătită timp de un minut, după ce o parte este gătită, trebuie întors pe cealaltă parte.

Pasul 5

Dupa ce se intoarce cealalta parte, se reduce flacara la medie si se acopera tigaia, dupa ce se acoperă cratita, se lasa puiul la fiert 10-15 minute.

Pasul 6

După 10-15 minute, schimbați din nou partea de pui și gătiți-l bine (2-3 minute), după 2-3 minute puiul este gata de servire.

Reteta nr 2

Grățirea puiului la grătar acasă poate părea o sarcină imposibilă, dar astăzi vă voi arăta cum să faceți această rețetă acasă ușor și rapid, dar mai important, fără niciun echipament elegant, cum ar fi un grătar sau un cuptor, așa că să începem.

Cum să faci pui la grătar acasă

Pasul 1

înainte de a începe marinarea puiului, trebuie doar să ne asigurăm că pieptul de pui dezosat este drăguț și plat, acest lucru se va asigura că se gătesc uniform.

Pasul 2

acum voi găsi această picătură mică, care este special pentru carne, dar dacă nu ai asta acasă, poți folosi un sucitor. Am făcut asta când nu am reușit să-l găsesc, așa că aplatizează-l. puiul.

Pasul 3

Bucățile de pui sunt drăguțe și plate acum le voi transfera în acest castron, acum vom trece la prepararea marinadei și acesta este cel mai important pas pentru a face un grătar foarte bun.

Pasul 4

pui 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin este primul lucru care va intra în acest mic borcan de mixer acum, voi adăuga acum sucul de la o lămâie, următorul lucru pe care îl vom adăuga este niște fulgi de ardei iute Voi adăuga aproximativ o linguriță din ea o linguriță bună de oregano uscat acum voi adăuga niște căței de usturoi sferturi, o linguriță de zahăr brun o linguriță de muștar cu cereale integrale o jumătate de linguriță de piper negru și o linguriță perfectă. cantitate de sare, acum macinați toate acestea împreună.

Cum să faci pui la grătar acasă

Pasul 5

minunat acum, ceea ce puteți vedea este că totul s-a emulsionat aici, așa că la asta pentru un pic de aromă de ierburi în plus, acum voi adăuga aproximativ un sfert de cană de frunze de pătrunjel care miroase atât de minunat, așa că acum este timpul să adaug această marinadă la pui, voi turna această marinadă peste tot puiul și mă asigur că puiul este foarte bine acoperit în marinadă acum

Voi acoperi asta și o voi lăsa deoparte între 30 de minute și două ore, dar trebuie să-i lași cel puțin o jumătate de oră la marinat, altfel nu vom obține un grătar frumos suculent.

Pasul 6

pui, așa că asta merge în frigider, puiul s-a marinat timp de două ore bune, ceea ce înseamnă că a absorbit o mulțime de arome și chiar aici am o tigaie pentru grătar care se încălzește la foc mediu și voi deschide puiul marinat. acum și acum o voi pune pe această tigaie pentru grătar și am să aud asta.

Pasul 7

dacă vă întrebați de ce nu există ulei în tigaie, asta se datorează faptului că își amintește că am adăugat uleiul în marinadă și că acum este foarte frumos acoperit pe puiul nostru, așa că au trecut aproximativ patru minute până când puiul se gătește pe o parte și o imagine vizuală. în afară de sincronizare este că dacă te apropii.

veți vedea că părțile laterale s-au fiert și puteți vedea că acesta este crud în centru, ceea ce înseamnă că este timpul să-l răsturnați și bine am fost, asta e frumos și au trecut vreo trei sau patru minute și pe a doua parte și este timpul pentru a scoate asta din tigaie, uită-te la acea caramelizare frumoasă și o să las puiul să se odihnească pe această farfurie. Voi continua cu gătitul restului de pui pe care îl marinasem frumos.

Concluzie

Deci prieteni, cum v-a plăcut? Cum sa faci pui la gratar acasa
Sper sa iti placa aceasta reteta pentru ca aceasta reteta arata foarte delicioasa intr-un timp foarte scurt si trebuie sa o incerci, o poti include la micul dejun, pranz, cina, Orice masa si putina sare la cina . ține-l jos.,