Rețete ușoare de pui pentru prânz | Rețete de pui gustoase

 

Rețete ușoare de pui pentru prânz

Bună dragilor, așa cum știți voi toată luna, vă împărtășesc rețete ușoare de pui pentru prânz, pentru a vă ușura puțin viața în bucătărie, pe măsură ce vă întoarceți la muncă și la școală, iar astăzi nu face excepție, avem trei rețete minunate de pui pentru ca tine cont de toate aceste retete gustoase.

Pui spaniol afumat

să trecem la rețetele de cină de astăzi, începând cu acest incredibil de pui spaniol afumat. Această rețetă este un fel ca un pui cacciatore, dar cu o întorsătură puțin afumată 

Rețete ușoare de pui pentru prânz |  Rețete de pui gustoase

Ingrediente -

  • 4 cești – Baby spanac tocat
  • 1 lingura – ulei
  • 1 – 19 oz cutie de roșii prăjite la foc
  • 6 – Pulpe de pui
  • 1 lingura – Boia de ardei afumata
  • 1/2 – ceapă spaniolă, tăiată cubulețe
  • 2 – Căței de usturoi, tocați
  • 1 – Ardei gras galben, tăiat cubulețe 
  • 1 – Ardei gras roșu, tăiat cubulețe
  •     Sare si piper dupa gust

Directii -

Pasul 1

O să încep prin a lua puțin ulei într-o tigaie mare și drăguță pe aragaz pentru această rețetă. Folosesc niște pulpe de pui. Am dezosat și pielea de aici, puteți folosi piept sau pulpe de pui dezosați și fără piele. dacă ai vrut, dar chiar cred că acestea au o tonă de aromă grozavă odată ce uleiul meu este frumos și fierbinte 

Îmi voi pune pulpele de pui în tigaie cu pielea în jos timp de patru până la cinci minute. Chiar vreau să le dau șansa să devină frumoase, aurii și crocante pe o parte, apoi le vom răsturna și le vom lăsa să se gătească. încă două-trei minute.

Rețete ușoare de pui pentru prânz |  Rețete de pui gustoase

 

Pasul 2

Pe următoarea parte, acum că puiul nostru s-a rumenit, îl putem scoate din tigaie și îl putem pune deoparte pe o farfurie bine, ne apucăm de bunătatea noastră picante pentru această rețetă în aceeași tigaie. Voi adăuga niște ceapă spaniolă. precum și niște ardei gras, folosesc o combinație de roșu și galben aici, dar orice ardei gras va face, îi voi lăsa pe aceștia să se gătească și îi voi spune că s-au înmuiat ușor, poate două-trei minute 

 

Pasul 3

Apoi, vom adăuga niște usturoi în tigaie și apoi vom adăuga cel mai important ingredient al nostru în această rețetă, este boia de ardei afumată, acum puteți găsi acest lucru de obicei în culoarul de condimente de la supermarketul dvs. și doriți să vă asigurați că cauți boia de ardei afumată în loc de boia de ardei tradițională, deoarece are această aromă incredibilă de fum, care este cu adevărat semnul distinctiv al acestui fel de mâncare, vrem doar să dăm usturoiului și boia de ardei afumată șansa de a deveni foarte caldă și aromată.

 

Pasul 4

Apoi putem merge mai departe și să adăugăm roșiile noastre tăiate cubulețe în tigaie. Folosesc roșii tăiate cubulețe prăjite la foc, deoarece găsesc că poate avea o aromă foarte plăcută, dar dacă puteți găsi doar roșii simple tăiate cubulețe, acestea vor funcționa și ea și ultimul lucru. O să adaug la asta pentru că știm cât de important este să ne introducem verdeața este niște spanac. Vom aduce acest amestec la fiert amestecând până când spanacul începe să se ofilească și totul începe să clocotească, ceea ce înseamnă că este timpul să ne adăugăm puiul înapoi în tigaie pentru a termina complet gătitul 

Rețete ușoare de pui pentru prânz |  Rețete de pui gustoase

Pasul 5

Vom lăsa să fiarbă să fiarbă între 5 și 10 minute sau până când puiul înregistrează 165 de grade Fahrenheit pe un termometru pentru carne, deoarece puteți vedea că această rețetă necesită foarte puțin efort, dar este foarte mare în aromă pe care o puteți servi cu niște orez sau niște cartofi sau doar o salată verde drăguță, în totalitate după tine, este cu adevărat versatil și face resturi minunate.

 

Pui de Dijon cu miere

În continuare, băieți, am un clasic absolut pentru voi, este puiul meu cu muștar cu miere și îmi place să îl folosesc pe ceva de genul pieptului de pui dezosat și fără piele, care în mod tradițional nu are multă aromă proprie. 

Rețete ușoare de pui pentru prânz |  Rețete de pui gustoase |  Pui de Dijon cu miere

Ingrediente -

  • 1 linguriță – Frunze de cimbru proaspăt
  • 4 – Piept de pui dezosat și fără piele
  • 1/4 cană – muștar de Dijon
  • 1 lingura – ulei
  • 1/4 cană – miere
  • 1 – Ceapă galbenă, tăiată cubulețe
  • 1 cană – bulion de pui 
  • 1 – Catel de usturoi, tocat
  •     Sare si piper dupa gust

Directii -

Pasul 1

Pentru a începe, îmi voi condimenta pieptul de pui cu puțină sare și puțin piper și apoi am niște ulei care se încălzește și o tigaie pe aragaz.

O să-mi pun puiul în tigaie și o să-l rumenesc pe ambele părți, similar cu ceea ce am făcut în prima rețetă, ei bine, aceasta este cu susul în jos, este un moment bun pentru a condimenta cealaltă parte pentru că știi că mâncăm ambele părți, așa că este important. pentru a asezona ambele părți 

Rețete ușoare de pui pentru prânz |  Rețete de pui gustoase |  Pui de Dijon cu miere

Pasul 2

Odată ce puiul nostru este rumenit pe ambele părți, îl putem scoate pur și simplu din tigaie și gătiți niște ceapă galbenă tăiată mărunt, pe care doriți să o gătiți până devine frumos și moale, ar trebui să dureze doar un minut sau două cu atâta căldură. 

odată ce ceapa mea este înmuiată, voi continua și voi adăuga puțin usturoi la aceasta, de asemenea, Gerlich-ul durează doar 30 de secunde pentru a-și atinge potențialul maxim de aromă.

 

Pasul 3

Odată ce usturoiul este frumos și parfumat, voi adăuga niște bulion de pui la acesta, astfel încât bulionul de pui va fi baza pentru sosul nostru, vom folosi bulionul de pui pentru a răzui acele bucăți maro de pe fund. acele bucăți maro sunt aromate, așa că vrem să ne asigurăm că ajung în sosul final

Rețete ușoare de pui pentru prânz |  Rețete de pui gustoase |  Pui de Dijon cu miere

Pasul 4

Apoi, de îndată ce bulionul meu de pui începe să fiarbă, puteți adăuga cele mai importante două ingrediente în muștarul nostru cu miere de pui, miere și muștar. Folosesc muștar de Dijon boabe în această rețetă, dar orice muștar se va descurca cu adevărat aici 

Îmi place să adaug niște cimbru proaspăt la acest amestec pentru doar un pic de pământ, acum vei vedea că asta trece de la ciorbă la siropoasă, ceea ce înseamnă că este timpul să ne punem puiul înăuntru, vrem practic să ne îmbrăcăm puiul răsturnându-l de câteva ori. în acest delicios, vrei să te asiguri că obții o aromă abundentă din toate părțile

Apoi îl vom lăsa să fiarbă la foc mediu până când puiul tău atinge o temperatură internă de 165 de grade Fahrenheit pe un termometru pentru carne și poți servi puiul acoperit în acest sos uimitor. 

chestiile astea sunt atât de gustoase băieți, sunt perfecte pentru cina servite cu niște cartofi prăjiți, dar îmi place și la prânz la o salată

 

Curry ușor de pui cu nucă de cocos

În sfârșit, dragul meu este că dacă aroma este ceea ce cauți, atunci ai venit la locul potrivit, deoarece acest pui curry cu nucă de cocos este atât de plin de deliciu, încât vei dori să-l mănânci în fiecare zi și pentru cei dintre voi care au Nu ai încercat niciodată să-ți faci propriul curry, dar ești puțin curios, aceasta este rețeta perfectă 

Acum, pentru această rețetă, folosesc de fapt niște pulpe de pui dezosate și fără piele, pe care le-am tăiat cubulețe, ați putea face asta și cu piept de pui dezosat și fără piele. le place să le folosească 

Rețete ușoare de pui pentru prânz |  Rețete de pui gustoase |  Curry ușor de pui cu nucă de cocos

Ingrediente - 

  • 2 linguri – Cilantro proaspăt tocat
  • 1 lingura – ulei de cocos
  • 2 linguri - zahăr brun
  • 6 – Pulpe de pui dezosate, fără piele, tăiate cubulețe
  • 114- Uncie cutie de lapte de cocos
  • 1 – Ardei gras roșu, tăiat cubulețe
  • 1 lingura - Pudra de curry
  • 1 – Ceapă galbenă, tăiată cubulețe
  • 2 linguri – Pastă de curry roșu
  • 1 – Catel de usturoi, tocat
  • 1 lingurita – Ghimbir proaspat ras

Directii -

Pasul 1

Încep din nou cu o tigaie mare drăguță pe aragaz și am niște ulei de nucă de cocos introdus acolo la foc mediu-mare, de îndată ce uleiul meu de nucă de cocos este topit, voi merge mai departe și voi adăuga puiul meu în tigaia o voi asezona cu putina sare si putin piper si o voi lasa sa fiarba pana devine frumoasa si aurie pe toate partile. 

Rețete ușoare de pui pentru prânz |  Rețete de pui gustoase |  Curry ușor de pui cu nucă de cocos

Pasul 2

Acum că puiul meu este gătit, voi începe să adaug niște legume, așa că am niște ardei gras aici, apoi este timpul să-mi aromăm cu adevărat și, pentru asta, folosesc trifectul de ingrediente delicioase care sunt clasice. în orice ceapă curry, usturoi și ghimbir și, Doamne, când toate acestea se lovesc de tigaie, nările îți sunt pline de atât de multă deliciu și atunci știi că este timpul să îmbraci și mai multă aromă în acest fel de mâncare.

 

Pasul 3

Pentru această rețetă, folosesc de fapt o combinație de pastă de curry roșu, precum și o pudră de curry, de obicei, folosiți una sau alta, dar vreau să fac acest lucru extra aromat și, dintr-un motiv oarecare, folosind cele două împreună, face ca magia să se întâmple. Nu mă crede că trebuie să încerci asta pentru tine

 

Pasul 4

Acum chiar vrei să dai acelor ingrediente un minut și ceva mai departe, pentru a le dezvolta cea mai bună aromă, apoi poți continua și să adaugi laptele tău de cocos la acest loc nu este un loc pentru laptele de cocos cu conținut scăzut de grăsimi cu care vrei să mergi. lucrurile bune, doar adaugă o tonă de bogăție mare la asta și cu siguranță merită caloriile untura cred că

Rețete ușoare de pui pentru prânz |  Rețete de pui gustoase |  Curry ușor de pui cu nucă de cocos

Pasul 5

În cele din urmă, o vom atinge doar cu o atingere de zahăr brun, dăm totul un amestec și lăsăm să fiarbă acum, aceasta este o rețetă pe care aș considera-o un curry rapid, așa că trebuie să o lași să fiarbă poate cinci până la zece minute. bineînțeles, ca în cazul oricărui curry, cu cât se gătește mai mult, cu atât este mai bine, dar îți promit că dacă îl lași să treacă doar cinci minute sau așa, va fi totuși foarte delicios pentru finisajul în această Coreea superbă, avem puțină lime. coaja și sucul de aici, vrem să adăugăm puțină prospețime 

Acum că este cu adevărat cald, prăjit și picant, apoi îl servesc pur și simplu peste niște orez cu niște coriandru proaspăt și, doamne, băieți, asta este o cină ușoară. Cea mai bună parte a faptului de a fi bucătar este să primiți întotdeauna primul gust cu toate usturoiul și ghimbirul asta cu siguranță va face curry ce altceva, da