Top 3 rețete ușoare de prăjituri delicioase

 

Rețete ușoare de biscuiți delicioase

Bună, dragilor, astăzi sărbătorim 3 rețete de prăjituri ușoare și delicioase și voi recunoaște pe deplin că NU sunt cel mai pasionat brutar de acolo, dar în toamna încep să îmi poftesc niște produse de patiserie dulci și știu întotdeauna că asta înseamnă că este timpul pentru prăjituri.

și nu aș putea fi mai încântat că voi începe astăzi prin a împărtăși o rețetă pentru niște snickerdoodles clasici, dacă nu ați avut niciodată un snickerdoodle, da, numele este puțin prostesc, dar aroma este pe măsură, are o scorțișoară II finisaj care este perfect pentru toamnă și sunt foarte ușor de făcut

Rețetă de biscuiți Snickerdoodle Gustoasă

Rețete ușoare de biscuiți delicioase |  Retete delicioase de biscuiti

Ingrediente - 

  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 3 căni de făină universală
  • 1/4 cană zahăr
  • 2 linguri crema de tartru
  • 2 linguri Extract de vanilie
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 ou mare
  • 1 1/2 linguriță scorțișoară măcinată
  • 1 1/4 cană zahăr
  • 1/2 linguriță sare
  • 1 cană unt, înmuiat

Direcția – 

Pasul 1

așa că avem niște făină universală în bolul nostru, la care voi adăuga puțină cremă de tartru și niște bicarbonat de sodiu. Crema de tartru dintr-o rețetă snickerdoodle este absolut esențială, deoarece oferă fursecurilor doar o notă de Tang. De asemenea, voi adăuga puțină sare la asta, precum și o porție bună de scorțișoară. Voi amesteca totul împreună, astfel încât să fie bine combinat și apoi le va pune deoparte. 

Pasul 2

în timp ce mă apuc de a bate untul acum, îmi place să folosesc unt la temperatura camerei în copt, doar îți va face viața mult mai bună, vom bate acel unt mai bun cu batătorul nostru până devine frumos și ușor și pufos și apoi vom adăuga puțin zahăr la asta acum în mod tradițional în prăjituri. De obicei folosesc o combinație de zahăr alb și zahăr brun, dar snickerdoodles o numesc de obicei doar pentru zahăr alb

Pasul 3

Folosesc aici, voi adăuga și un ou la această rețetă, precum și o porție bună de extract de vanilie, le vom amesteca pe toate împreună. 

Pasul 4

și apoi putem amesteca ingredientele noastre uscate cu ingredientele noastre umede. Îmi place să adaug ingredientele mele uscate pe rând, pentru că face doar puțin mai puțină mizerie în bucătărie și ajută ca acest lucru să fie frumos și încorporat și veți vedea asta. Aluatul tău va fi destul de sfărâmicios, dar este doar o chestiune de a-l împacheta atunci când ne facem prăjiturile chiar înainte de a ne rula prăjiturile. O să amestec amestecul meu de zahăr cu scorțișoară, care, după cum sugerează și numele, implică doar amestecarea. păcatul și niște zahăr împreună într-un castron 

Pasul 5

apoi o să folosim o linguriță pentru prăjituri dandy la îndemână pentru a scoate niște aluat, rulați-l într-o minge și apoi îl vom rula în amestecul meu de zahăr cu scorțișoară și apoi le voi aranja pe o copt tapetată cu pergament. foaie apoi le vom introduce în cuptor la 375 de grade Fahrenheit pentru între 10 și 12 minute, veți ști că sunt gata când sunt doar puțin aurii pe fund și încep să trosnească puțin deasupra, adică întotdeauna un semn bun când ies din cuptor 

este extrem de important să exersați răbdare și să le lăsați să se răcească cu cel puțin cinci minute înainte de a vă scufunda în ceea ce veți obține sunt aceste prăjituri uimitoare, moi, mestecate, care sunt atât de bune cu un pahar de lapte.

Biscuiți de arțar și nuci pecan

Rețete ușoare de biscuiți delicioase |  Retete delicioase de biscuiti

Acum, ce fel de canadian aș fi dacă nu aș avea o prăjitură de arțar pentru voi toamna asta, fac aceste minunate prăjituri de arțar și nuci pecan. Sirop de arțar este evident din abundență aici în Canada și îl folosesc în aproape orice fel de mâncare dulci și mâncăruri sărate le plac atât de mult 

Ingrediente -

  • 24 jumătăți de nuci pecan
  • 2 1/3 căni de făină universală
  • 1 cană nuci pecan tocate
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita Extract de vanilie
  • 1/2 linguriță sare
  • 1 ou mare
  • 1/2 cană de unt, înmuiat
  • 1/3 cană sirop de arțar
  • 1 cană de zahăr brun

Direcția – 

Pasul 1

acestea încep din nou cu ingredientele mele uscate, voi amesteca puțină făină cu bicarbonatul de sodiu și un strop de sare odată ce totul este amestecat, voi continua și o voi lăsa deoparte.  

Pasul 2

apucă-te de a-mi bate untul cu mixerul de mână, voi adăuga niște zahăr brun la asta și, odată ce va fi frumos, ușor și pufos, voi adăuga niște sirop de arțar, precum și un ou și puțină vanilie. extract dacă vrei să intensifice și mai mult aroma de arțar, poți adăuga și o stropire sau două din extract de arțar, dar nu este absolut necesar dacă siropul de arțar merge mult 

Pasul 3

odată ce totul este amestecat, putem continua și adăuga ingredientele noastre uscate la aceasta și odată ce aluatul nostru s-a format, pasul final va fi plierea în nuci, dacă doriți să păstrați aceste prăjituri fără nuci, cu siguranță puteți, dar cred că combinația dintre siropul de arțar și câteva nuci pecan tocate este perfectă 

Pasul 4

așa că voi primi o bună porțiune din cei din care îmi place foarte mult ce fac nucile pecan texturii acestor prăjituri, deoarece sunt foarte moi și cam mestecate, iar nucile pecan le dau doar puțin crocant. o să-mi formez prăjiturile în același mod folosind cupa mea pentru prăjituri 

Pasul 5

O să le fac bile și apoi să-mi aranjez foaia de copt pentru linia de boboc și, pentru a face aceste specialități suplimentare, voi adăuga de fapt o jumătate de nuci pecan în partea de sus a fiecăruia dintre prăjiturile mele, acestea vor intra în cuptor la 350. grade Fahrenheit timp de aproximativ 10 minute  

deci acum, desigur, pentru că ți-e foame, s-ar putea să le scoți din cuptor puțin prea devreme, credem că este foarte important să iei o nuci pecan pentru a vedea pentru a te asigura că sunt puțin aurii înainte de a o face 

Rețetă de prăjituri gigantice cu ciocolată | Rețetă de prăjituri New York Times

Rețete ușoare de biscuiți delicioase |  Retete delicioase de biscuiti

în cele din urmă, prietenii mei, dacă sunteți în căutarea unei prăjituri cu totul zdrobitoare care să vă schimbe viața, atunci ați ajuns la locul potrivit, pentru că vă voi arăta cum să faceți aceste prăjituri uriașe, uriașe, cu ciocolată, care vor schimba de fapt modul te uiți la prăjituri pentru totdeauna 

Ingrediente - 

  • 6 oz ciocolată amăruie, tocată
  • 2 căni de făină universală
  • 1 ou mare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 cană zahăr brun
  • 1 cană unt, înmuiat
  • 1 1/2 cană de zahăr
  • 3/4 lingurita sare

Direcția – 

Pasul 1

acum, dacă nu sunteți familiarizat cu aceste prăjituri, cu siguranță nu pot să-mi asum creditul pentru ele acum câțiva ani, această rețetă a fost distribuită în New York Times și practic a spart internetul pentru că sunt atât de gustoase, dar de fapt sunt foarte ușor de făcut 

ele încep așa cum au toate prăjiturile noastre cu ingredientele noastre uscate, așa că am făina mea veche într-un castron, voi adăuga puțin bicarbonat de sodiu și o porție bună de sare adăugăm puțin mai multă sare decât de obicei în această rețetă, ajută doar să compensezi toată ciocolata dulce și o vom amesteca împreună, astfel încât să fie bine combinată  

Pasul 2

apoi vom lucra la ingredientele noastre umede, așa că vom începe prin a ne bate untul odată ce acesta a devenit frumos și ușor, palid și pufos, putem merge cu zaharurile noastre, așa că am niște zahăr alb aici, precum și niște maro. zahăr odată ce zahărul nostru și untul sunt bine combinate, vom merge mai departe și vom aduce oul aici, precum și niște extract de vanilie 

Pasul 3

Odată ce totul este bătut, vom adăuga ingredientele noastre uscate la ingredientele noastre umede și le vom reuni într-o căsătorie aluoasă, în acest moment, pasul final va fi adăugarea chipsurilor noastre de ciocolată, care în această rețetă de fapt nu sunt fulgi de ciocolată. 

Pasul 4

folosim niște ciocolată semidulce tocată fin și motivul pentru care ciocolata tocată este atât de delicioasă este pentru că obțineți mai multă ciocolată la fiecare mușcătură și se întinde și face acest efect marmorat uimitor acum, când am numit aceste fursecuri giganți, chiar eram. Glumind cu rețeta, trebuie să folosiți 1/3 dintr-o cană de joe sau prăjitură, care reprezintă mult aluat și o mulțime de fursecuri, această linguriță de înghețată este puțin mai mică decât atât, dar îmi place prăjiturile mele uniforme. 

Pasul 5 

așa că îl voi folosi doar să-mi scot aluatul și să-mi formez prăjitura este evident că este foarte important pentru că aceste fursecuri se vor întinde destul de mult pentru a le oferi puțin spațiu pe tava ta de copt. Cred că maxim pentru fursecuri pentru tava de copt chiar înainte Coacerea acestora este foarte important să le introduceți în congelator timp de 15 minute, nici mai mult, nici mai puțin. Știu băieți, asta este știință și nu artă, așa că este important să urmați aceste instrucțiuni cu atenție 

Pasul 6 

în timp ce acestea sunt în congelator, ne vom preîncălzi cuptorul la 350 de grade Fahrenheit și un set dintre ele este preîncălzit, vom introduce fursecurile congelate direct în cuptor și le vom lăsa să se gătească netulburate timp de 10 minute la marcajul de zece minute. veți observa că se vor întinde aproape complet și asta înseamnă că este timpul să mergeți cu alte tricoturi și să dați tăvii câteva plăci bune. 

Acum știu că sună puțin neortodox, dar ceea ce se întâmplă este că începi să creezi aceste mici ondulații pe prăjituri și ceea ce vei ajunge cu acest exterior incredibil de crocant, dar acest interior moale și moale, care este absolut să moară pentru noi. Vom lăsa prăjiturile noastre să se gătească încă două minute înainte de a intra din nou cu aceeași tehnică pe care o vom face de trei sau patru ori până când prăjiturile noastre au prin ele aceste ondulații uimitoare și se coace între 16 și 18 minute. subliniază din cuptor că vin, dar vei avea încă cinci minute întregi de așteptat înainte de a te lupta cu soțul tău pentru ele 

și credeți-mă când vă spun că acestea sunt prăjituri care merită să luptați pentru că sunt crocante pe margini, moi și mestecate în centru și incredibil de perfecte atunci când înmușurile primesc un pahar de lapte 

dacă nu v-am convins încă de minunatia acestor prăjituri, vă recomand cu căldură să le încercați singuri, de fapt, sper că încercați toate aceste trei rețete gustoase și, dacă aveți grijă, să mă comentați sau să urmăriți Pinterest pentru că am Îmi place să văd creațiile din bucătărie, rețetele complete sunt legate mai jos.