Deserturi bune de făcut acasă

Deserturi bune de făcut acasă

Astăzi am să vă spun un desert de 5 minute și deserturi bune de făcut acasă, care ne va dura doar 5 până la 10 minute și vă va arăta ca o prăjitură cu cremă, dar nu există cremă, această rețetă va ia foarte puțin timp. Se face si ingredientul este foarte simplu, sunt usor disponibile in casa fiecaruia si o vor face si daca va place aceasta reteta, atunci cu siguranta dati like si comentati la astfel de retete.


Deserturi bune de făcut acasă Misspalvi


Ingrediente:

  • Pentru sirop de zahăr:
  • Apă - 1 cană
  • Zahăr - 1/2 cană
  • pudră de cardamom - 1/2 linguriță
  • Pentru amestec de lapte: lapte – 2 căni (500 ml)
  • zahăr - 3 linguri
  • Pudră de cardamom/Pudră de Elaichi – 1/ 2 linguriță
  • Șuvițe de șofran / Kesar – 10-12 șuvițe (opțional)
  • Făină de porumb - 2,5 linguri
  • Rusk/ Biscotti
  • Fructe uscate pentru ornat

Deserturi bune de făcut acasă misspalvi.com

Pasul 1

Deserturi bune de facut acasa, in primul rand pregatesc sirop de zahar, pentru asta o sa iau 1 cana de apa intr-o tigaie, acum voi adauga o jumatate de cana de zahar iar pentru arome o sa adaug o jumatate de lingurita de pudra de cardamom ( În loc de aceasta, puteți adăuga aroma preferată) Acum gătiți-l timp de 4-5 minute până la foc mediu și voi adăuga culoarea alimentelor galbene, va arăta bine. (Folosirea culorii este opțională)

Pasul 2

După pasul unu, folosiți o altă tigaie, acum vom adăuga 250 ml lapte, acum adăugați 3 linguri de zahăr în lapte (după gust) și jumătate de lingură pudră de cardamom pentru aromă (adăugarea de aromă este opțională) și odată cu ea Trebuie să adăugați smântână proaspătă

Pasul 3

După ce am amestecat totul conform pasului 2, acum lăsați laptele să se încălzească la foc mediu.

Pasul 4

Apoi luați 250 ml lapte pe o parte, acum adăugați 2 și jumătate lingurițe de făină de porumb în lapte, apoi amestecați-le bine

Pasul 5

Laptele amestecat cu făină de porumb se adaugă în lapte la pasul 3, acum trebuie gătit la foc mic mediu, trebuie gătit până devine gros.

Pasul 6

Faceți un strat de Rusk/biscutti în cutia goală și apoi puneți peste el sirop de zahăr (siropul de zahăr trebuie să fie puțin fierbinte)

Pasul 7

După ce adăugăm sirop de zahăr, vom adăuga un strat de lapte deasupra, după ce facem din nou acest lucru trebuie să adăugăm stratul urmând pasul 6 înseamnă strat de rusk apoi strat de sirop de zahăr apoi strat de lapte

Pasul 8

Iar la final voi adauga peste el cateva fructe uscate pentru ornat, am adaugat fistic, puteti adauga orice fructe uscate dupa preferinta.

Pasul 9

Acum ține-l la congelator timp de 3-4 ore pentru a se răci corespunzător Acum desertul nostru este gata de mâncat.

Reteta de deserturi cu cafea

Am venit cu un desert de 5 minute și deserturi bune de făcut acasă, care este foarte ușor de făcut și această rețetă este gata în foarte puțin timp și vă veți bucura foarte mult în timp ce faceți asta.

Deserturi usor de facut acasa |  retete de deserturi de cafea

Ingrediente:

  • Cafea
  • Crema proaspata
  • Lapte condensat
  • Lapte
  • prăjituri
  • Fructe uscate

Deserturi usor de facut acasa Misspalvi

Pasul 1

Deserturi bune de făcut acasă, În primul rând aveți nevoie de 3 lingură de apă și adăugați 1 lingură de cafea în apă. Și dacă nu-ți place foarte mult cafeaua, atunci o poți folosi mai puțin (coffie am luat nestle)

 Pasul 2

Dupa pasul 1., pentru pasul 2 vom lua frisca o cana (250gm) Acum aceasta crema trebuie batuta achhe, va dura 3-4 minute pentru ca frisca sa fie frisca.

Pasul 3

După ce smântâna este bătută, vom adăuga lapte condensat după gust (dacă nu aveți lapte condensat atunci puteți adăuga zahăr pudră la el)

Pasul 4

Dupa ce adaugam laptele condensat in crema acum vom adauga amestecul de cafea (care a fost facut la pasul 1), acum batem frisca 2-3 minute, amestecul de cafea se va amesteca bine in crema

Pasul 5

Acum vom lua o jumătate de cană de lapte și o vom adăuga la lapte egal cu cafea aproximativ jumătate de linguriță, acum o vom amesteca, după ce facem acest lucru vom lua o cutie goală pentru a seta toate acestea

Pasul 6

Luați 7-8 pâine, după ce luați pâinea, faceți un strat din aceste pâini în cutia goală, după ce faceți stratul, adăugați amestecul pasului 5 puțin câte puțin, asta va face pâinea moale.

Pasul 7

Dupa pasul 6, acum vom adauga stratul de crema. Dupa ce se adauga stratul de crema, din nou trebuie sa adaugam stratul de paine, dupa aceea amestecul cu pasul 5 si apoi stratul de crema

Pasul 8

Pentru garnitură, peste el se pot folosi fructe uscate (garnitura este opțională)

Pasul 9

Acum, după ce ați făcut acest lucru, țineți-l la congelator timp de 2-3 ore pentru a se întări, după 2-3 ore aceste deșerturi sunt gata de mâncare.

Deserturi cu frișcă

Acum vom face o rețetă de desert/rețetă de prăjitură foarte gustoasă și instant. Este nevoie de maxim 10 minute pentru a face această rețetă, așa că în general, eu o numesc un tort leneș, se face foarte ușor acest desert și este foarte gustos de mâncat.

Retete usoare de desert fara coacere

Ingrediente:

  • Crema - 1 cana
  • Zahăr pudră – 1/4 cană
  • Pudră de cacao - 1/4 cană
  • Pudră de cafea - 1,5 linguri
  • Apă fierbinte – 1 cană
  • Tort de ciocolata

Retete usoare de desert fara coacere Misspalvi

Pasul 1

Deserturi bune de făcut acasă, luați o cană de smântână într-un bol și adăugați 1¼ cană de zahăr pudră și 1¼ cană de cacao pudră, acum amestecați bine toate aceste ingrediente.

Pasul 2

Acum dupa ce adaugam toate ingredientele conform pasului 1 trebuie batute bine, (frisca pana dam vasul peste cap, crema nu cade jos din bol) Acum dupa ce s-a batut crema se pune in înghețarea.

Pasul 3

Acum ia 1½ lingură pudră de cafea într-un alt castron, apoi adaugă o cană de apă fierbinte în ea, acum amestecă bine aceste două, după ce amesteci amestecul de cafea este și el gata, acum trebuie ținut pe o parte pentru a se răci.

 Pasul 4

Acum vom folosi prajituri de ciocolata gata facute la desert, dupa aceea luam un vas de sticla si adaugam mai intai un strat de prajituri (ca eu am folosit prajitura de ciocolata, puteti folosi orice tort cu aroma), acum dupa aceasta stratul de prajituri se va turna amestecul de cafea. deasupra, adăugarea acestui amestec de cafea va face prăjiturile moi.

Pasul 5

Acum dupa ce adaugam amestecul de cafea, acum vom adauga un strat de crema, trebuie sa facem acest strat adaugand jumatate din crema pe care am facut-o.

Pasul 6

După adăugarea acestei creme, toți pașii trebuie repeți din nou, ceea ce înseamnă că trebuie adăugate mai întâi prăjiturile, după care trebuie adăugat stratul de amestec de cafea și smântână.

Pasul 7

Acum s-au parcurs toți pașii, acum ca să o ornesc, fac la grătar ciocolată neagră și o torn peste ea.

Pasul 8

Acum tin acest vas la congelator 1-2 ore pentru ca acest desert sa fie bine pus, dupa 1-2 ore acest desert este gata de mancat.

Deserturi sănătoase cu ananas

Acum vom face Desert Healthy Pineapple, deserturi bune de facut acasa in 5 pana la 10 minute si devine foarte distractiv si gata, apoi veti nota bine aceasta reteta, asa ca sa incepem aceasta reteta.

Deserturi usoare pentru a impresiona Misspalvi

Ingrediente:

  • Jeleu de ananas 1 pachet
  • Biscuiți din grâu 1 pachet
  • Unt topit
  • Crema proaspata 150gm
  • Bucăți de ananas (opțional)

Deserturi usor de impresionat

Pasul 1

Deserturi bune de făcut acasă, În primul rând luați 1 cratiță, adăugați o cană de apă, acum lăsați apa să fiarbă puțin, după ce apa clocotește, adăugați un pachet de jeleu de ananas, acum trebuie să o amestecați bine. (pana se topeste jeleul) pune-l acum intr-un castron Adauga-l si pune-l la congelator ca sa se fixeze

Pasul 2

În continuare, vom lua un pachet de biscuiți de grâu

Acum trebuie zdrobiti aceste discui, dupa ce zdrobim biscuitii, scoatem intr-o farfurie, acum trebuie sa adaugam 3 linguri de unt topit, dupa ce adaugam untul, acum amestecam bine

Pasul 3

Dupa ce amestecam biscuitii, acum il vom adauga in vasul de sticla, dupa adaugare il vom aseza bine in vas, dupa ce s-a intarit il tinem in lateral

Pasul 4

Apoi vom lua 3-4 căni (150gm) de smântână pentru ștergere Acum vom spăla bine crema (1-2 minute)

Pasul 5

Dupa aceasta vom amesteca jeleul setat in crema, dupa ce adaugam jeleul se bate bine ( 1-2 minute )

Pasul 6

Acum vom adăuga bucăți de ananas deasupra stratului de biscuiți, după ce adăugăm bucățile vom adăuga stratul de smântână

Pasul 7

După ce ați mai stratificat crema încă o dată, adăugați bucăți de ananas deasupra cremei

Pasul 8

Acum migdalele vor fi folosite pentru garnitură După ornat, acum se ține la congelator 1-2 ore pentru a se întări, acum după 1-2 ore acest desert este gata de mâncat.

Rețetă de fleac de ciocolată

Următoarele rețete de deserturi de 5 minute vor fi din ciocolată și, după cum știți cu toții că ciocolata este pe placul tuturor, atunci vă va plăcea să faceți această rețetă și nu va dura mult timp pentru a face această rețetă la fel de bine ca acest desert. foarte distractiv de mâncat. Se pare că o poți face pentru o petrecere de aniversare

Rețete de deserturi Misspalvi

Ingrediente:

  • Frisca 200 g (dulce)
  • Fudge de ciocolată 200 grame
  • Chips de ciocolata (pentru garnitura)
  • lapte (¼ cană)
  • Prajitura cu ceai de ciocolata

Retete de deserturi

Pasul 1 

Deserturi bune de făcut acasă, este nevoie de o cană de frișcă dulce (200gm), acum această cremă trebuie bătută bine, este frișcă dulce, deci nu este nevoie să adăugați ceva dulce la ea

Pasul 2

 După ce smântâna s-a bătut bine, acum vom adăuga 1 cană de fudde de ciocolată, acum trebuie să fie bătută amestecând-o bine (dacă fudge-ul de ciocolată este mai puțin, puteți adăuga mai mult fudge) Acum să faceți crema moale, vom adauga cana Dupa ce am amestecat laptele si l-am amestecat bine, acum crema de ciocolata este gata.

Pasul 3

Acum luați frișcă albă proaspătă într-un alt bol, frișca trebuie bătută bine

Pasul 4

După ce crema de ciocolată și crema albă este gata, acum luați cutia goală,

Pasul 5

Acum vom adăuga strat de prăjituri de ceai cu ciocolată în cutie, după ce adăugăm strat de prăjituri de ceai, acum vom adăuga strat de cremă de ciocolată (cremă de ciocolată 50% urmează să fie folosită pentru ca restul de 50% să poată fi folosit ulterior)

Pasul 6

Dupa ce adaugam stratul de crema de ciocolata, acum vom adauga stratul de crema alba (trebuie folosita crema alba 50% pentru ca restul de 50% sa poata fi folosit ulterior)

Pasul 7

După ce adăugați stratul de cremă albă, repetați din nou toți pașii înseamnă primul strat de prăjituri cu ceai de ciocolată, apoi stratul de cremă de ciocolată și stratul de cremă albă.

Pasul 8

După ce am făcut toate acestea, acum vom folosi fulgi de ciocolată pentru garnitură, după ornat, acum o ținem la congelator 2-3 ore ca să fie bine întărită., După ce o ținem la congelator 2-3 ore, acum desertul este gata de mâncat.