Rețetă ușoară de prăjituri de sărbători
Bună, dragilor, astăzi folosesc Hershey’s și noile lor sărutări fierbinți cu cacao pentru a vă oferi trei rețete irezistibile de prăjituri ușoare de sărbători, pline de arome de sezon, începând cu aceste prăjituri cu cacao fierbinte și ciocolată, care pur și simplu trebuie să fie gustate pentru a fi crezute.
Biscuiți Crinkle Hot Cacao
Acum, fiecare dintre aceste delicii decadente este completată cu noile sărutări fierbinți de cacao ale lui Hershey, care sunt făcute cu ea, este o ciocolată clasică cu lapte, dar umplută cu cremă de marshmallow, așa că au un gust foarte asemănător cu o ceașcă de cacao fierbinte, dar veți dori să le obțineți rapid, deoarece sunt aici doar până la Crăciun
Ingrediente -
- 24 de sărutări cu cacao fierbinte Hersheys
- 2 căni de făină universală
- 1/4 cană zahăr pudră
- 1/4 cană pudră de cacao
- 1/2 cană mini chipsuri de ciocolată
- 11/2 linguriță praf de copt
- 1 lingurita Extract de vanilie
- 1/2 linguriță sare
- 1 ou mare
- 1 cană de unt, la temperatura camerei.
- 1/2 zahăr brun
- 3/4 cană zahăr granulat
Direcția –
Pasul 1
Pentru o rețetă ușoară de prăjituri de sărbători, vom începe prin a amesteca ingredientele noastre uscate, așa că am 2 căni de făină universală 1/4 cană de cacao pudră 1 și 1/2 lingurițe de praf de copt pentru a da o mulțime de energie. , și o jumătate de linguriță de sare pentru o bună măsură o bată toate acestea împreună până când sunt foarte bine combinate și apoi le voi lăsa deoparte și mă voi apuca de ingredientele mele umede
Pasul 2
Pentru o rețetă ușoară de prăjituri de sărbători, încep cu 1 cană de unt la temperatura camerei, întotdeauna plăcut să mă asigur că untul tău este la temperatura camerei, ceea ce face mult mai plăcut să bat choux untul meu. și 1/2 cană de zahăr brun, întotdeauna grozav pentru a folosi o combinație a ambelor zaharuri în aceste rețete, obțineți o textură foarte bună. O să le bat împreună până când sunt drăguțe, ușoare și pufoase.
Pasul 3
Voi merge mai departe și voi adăuga 1 ou mare și o linguriță de extract de vanilie acum, care este începutul a ceva frumos, odată ce toate acestea sunt amestecate împreună, vom merge mai departe și vom adăuga ingredientele noastre uscate la acest amestec așa cum vom fi. Vom bate ușor până când începe să formeze un aluat în acest moment, acest aluat de prăjituri este deja delicios, dar dacă doriți să luați aceste fursecuri chiar deasupra, permiteți-mi să vă recomand să adăugați niște mini chipsuri de ciocolată în acest moment. doar o să împăturim aproximativ o jumătate de cană în asta, astfel vom obține ciocolată pe ciocolată și așteptăm, va fi și mai multă ciocolată
Pasul 4
Pentru o rețetă ușoară de prăjituri de sărbători, acum că aluatul nostru este format, este timpul să aducem toate acestea împreună, pentru aceasta, folosesc o linguriță de prăjituri dandy la îndemână, acum acest lucru nu este esențial în această rețetă, dar cu siguranță este util mai ales pentru că suntem Vreau să fac bile uniforme de 1 inch și tot ce voi face este să rulez ușor aluatul între mâini până se formează o minge și apoi, chiar înainte de a-l așeza pe tava mea de copt tapetată cu pergament, îl voi rula în mine. zahăr pudră așa va ajuta să dau prăjiților noștri un efect de zăpadă și, desigur, să adauge doar o notă mai multă dulceață
Aceasta este o treabă atât de grozavă pentru copiii din bucătărie, că practic își pot rula toate prăjiturile și apoi se pot lăsa duși de zahăr pudră, ceea ce nu este de preferat
Pasul 5
Pentru o rețetă ușoară de prăjituri de sărbători, odată ce am pus toate prăjiturile mele pe o foaie de copt tapetată cu pergament, le voi introduce la cuptor la 350 de grade Fahrenheit timp de aproximativ 12 minute când ies din cuptor. sunt încă super moi și asta înseamnă că este timpul să adăugăm sărutările fierbinți de cacao Hershey în partea de sus a fiecăruia, care sunt toate umplute cu deliciu de marshmallow și tot ceea ce vom face este practic să punem unul în centrul fiecăruia dintre prăjiturile noastre, în timp ce fursecul este încă fierbinte proaspăt scos din cuptor
Practic, le vom aduce pe un suport de răcire, lăsați-le să se răcească timp de cel puțin cinci minute înainte de a conduce în lucrul bun că mi-am lăsat un mic sărut în plus, ceea ce ați terminat este mestecat la fel de ciocolat ca și cele mai delicioase prăjituri umplute cu marshmallow. Am gustat vreodată așa mănuși.
Biscuiți pecan cu unt
În continuare, pregătim un lot din prăjitura mea mestecată cu nuci pecan, acum unt pecan este una dintre combinațiile mele de arome preferate, mai ales pentru că are o notă de salinitate cu o tonă de dulceață grozavă.
Ingrediente -
- 1 linguriță sare de mare în fulgi
- 20/2 căni de făină universală
- 10/2 căni de nuci pecan tocate
- 1 lingurita Praf de copt
- 2 linguri Extract de vanilie
- 1/2 linguriță sare
- 2 oua
- 1 cană de unt
- 1 cană de zahăr brun
- 1/2 cană zahăr granulat
Direcția –
Pasul 1
Pentru Rețeta ușoară de prăjituri de sărbători, încep din nou prin a amesteca ingredientele noastre uscate, așa că am două căni și jumătate de făină universală în bolul meu la care voi adăuga o linguriță de praf de copt și jumătate din linguriță de sare le voi amesteca până când sunt bine combinate și apoi voi lăsa ingredientele uscate deoparte sau cum ar fi
Pasul 2
Pentru Rețeta ușoară de prăjituri de sărbători, începeți încă o dată la treabă la amestecul meu de unt și zahăr, în acest caz, am o cană de unt, o jumătate de cană de zahăr granulat și o ceașcă de zahăr brun în bolul meu pe care îl voi folosi mixerul meu de mână încă o dată să bat asta până devine drăguț, ușor și pufos, apoi voi adăuga cele două ouă ale mele și două lingurițe de extract de vanilie. Adaug mult extract de vanilie în această rețetă 2 lingurițe de obicei, o rețetă de prăjituri necesită doar una ne dorim cu adevărat o aromă puternică de vanilie în aceste prăjituri
Pasul 3
Odată ce acestea sunt toate amestecate, voi continua să adaug ingredientele mele uscate și apoi continui să amestec până când formează un aluat, apoi este timpul să adaug nuci pecan, în acest caz, folosesc o cană și jumătate de nuci pecan tocate grosier. îmi place foarte mult să le las în bucăți mari drăguțe, deoarece cred că face cea mai bună textură.
Pasul 4
odată ce aluatul meu este gata, pur și simplu îl voi scoate pe o foaie de copt tapetată cu pergament, nu trebuie să fiu agitat în privința asta, acestea sunt un fel de prăjituri rustice drăguțe, Doamne, arată ca lingurițe de înghețată cu nuci pecan, cât de entuziasmat sunt eu
Pasul 5
apoi le voi introduce la cuptor la 350 de grade Fahrenheit timp de aproximativ 10 minute sau până când sunt frumoase și aurii pe fund, acum ar fi bine să crezi când acești copii se vor coace familia ta va intra nuci pecan în bucătărie pentru a vedea ce se gătește. de îndată ce vor ieși din cuptor, o să le închei pe fiecare cu un praf mic de sare de mare sub formă de fulgi
Moartea asta ia cu adevărat aceste prăjituri peste cap pentru că aveți acea perfecțiune dulce-sărat de care pur și simplu nu mă satură, nu credeți că le încercați singuri, pur și simplu nu vă vine să credeți cât de delicioase sunt aceste fursecuri
Reteta de biscuiti cu morcovi
în sfârșit, astăzi vă împărtășesc rețeta mea de prăjituri cu morcovi condimentați Partea uimitoare a acestor prăjituri este că rămân moi și mestecate, așa că sunt sincer ca niște prăjituri de morcovi, una dintre lucrurile mele preferate de pe pământ.
Ingrediente -
- 1/4 ceasca de ananas uscat tocat
- 2 căni de făină universală
- 1/2 cană nuci
- 1/2 cană de ovăz laminat de modă veche
- 2 cani de morcovi rasi fin
- 10/2 linguriță praf de copt
- 1 lingurita Extract de vanilie
- 10/2 linguriță scorțișoară măcinată
- 2 oua
- 1 linguriță de ghimbir măcinat
- 1/2 zahăr granulat
- 1/2 linguriță nucșoară măcinată
- 1/2 cană de zahăr granulat
- 1/2 linguriță cuișoare măcinate
- 3/4 zahăr brun
- 1/2 linguriță sare
Direcția –
Pasul 1
toate încep din nou prin a amesteca ingredientele noastre uscate. Am două căni de făină universală în bolul meu la care voi adăuga o jumătate de cană de ovăz rulat pentru a le da un pic mai multă textură, precum și una și o jumătate de linguriță de praf de copt pentru a le oferi o mulțime de lifting minunat
Pasul 2
apoi o să-mi pun condimentele. Adaug o linguriță și jumătate de scorțișoară măcinată la asta o linguriță de ghimbir măcinat 1/2 linguriță de nucșoară și jumătate din lingurițe de cuișoare o să pară mult de spațiu, dar credeți-mă, băieți, prăjitura de morcovi pur și simplu nu este prăjitură de morcovi fără o cantitate bună de condimente la asta. Voi adăuga, de asemenea, doar o jumătate de linguriță de sare și apoi vom amesteca toate aceste delicii și vom pregăti. deoparte
Pasul 3
în timp ce ne apucăm din nou de lucru la ingredientele noastre umede, am o combinație de o cană de unt o jumătate de cană de zahăr granulat 3/4 de cani de zahăr brun și le voi bate până când sunt ușoare și pufoase, apoi voi adăuga două ouă la aceasta, precum și o linguriță de extract de vanilie și le voi amesteca până când sunt bine combinate
Pasul 4
Pentru Rețeta de prăjituri ușoare de sărbători, în acest moment al jocului, suntem gata să aducem ingredientele noastre uscate în ingredientele noastre umede, vom continua să amestecăm până când obținem un aluat frumos și gros, apoi este timpul pentru suplimentele noastre. așa că am niște morcovi mărunțiți, acesta este o prăjitură de morcovi, la urma urmei, voi adăuga și o jumătate de cană de nucă mărunțită și apoi, în sfârșit, avem niște ananas uscat, acum mulți oameni se gândesc la motivele tradiționale ale tortului de morcovi care este cu siguranță o opțiune grozavă, dar dacă doriți ceva puțin diferit, vă spun că mergeți ananas uscat culoare grozavă textură grozavă aromă excelentă chiar complementar cu prăjitura de morcovi
Pasul 5
Pentru o rețetă ușoară de prăjituri de sărbători, odată ce totul este împreunat, putem merge mai departe și ne formăm prăjiturile. O fac pur și simplu cu lingura mea de prăjituri, doar că voi arunca aceste prăjituri unul câte unul pe o foaie de copt căptușită cu pergament, apoi vom arunca. introduceți-le în cuptor la 350 de grade Fahrenheit timp de aproximativ 12 minute, de îndată ce sunt frumoase și aurii, le puteți scoate din cuptor, transferați-le pe un grătar și lăsați-le să se răcească timp de cinci minute înainte de a se scufunda în
Textura acestor fursecuri este incredibilă, puteți vedea că sunt aproape ca un tort în interior, credeți-mă, le veți adora, le puteți mânca așa cum sunt, dar dacă doriți să le luați peste cap, continuați și adăugați doar o atingere. de glazura cu crema de branza la fiecare nu vei regreta
dragilor, sper că veți încerca toate aceste trei prăjituri de sezon și, dacă faceți, asigurați-vă că comentați mai jos pentru că întotdeauna îmi place să văd creațiile voastre din bucătărie.