Idei de cină cu pui de duminică
Astăzi m-am gândit că ar fi o idee bună să împărtășesc această idee uimitoare de cină cu pui de duminică, idee de cină inspirată de vară, care se adună într-o clipită, dar cred că întreaga familie va adora că este acest pui uimitor de grătar cu lămâie servit cu orez cu nucă de cocos și acoperit cu un salsa de mango simplă, dar super aromată
Pui cu salsa de mango
Ingrediente
- 2 – Mango
- 1 – Tei
- 1 lingură – Miere
- 1/2 – Ardei Jalapeno, fără semințe și tocat
- 1 – ardei gras roșu
- 1/4 cană – Coriandru proaspăt tocat
- 1/4 – ceapa rosie
- 1 cană – orez cu iasomie
- 1 cană – apă
- Sarat la gust )
- 1 cană – lapte de cocos
- 1 – Tei
- Sare si hartie (dupa gust)
- 4 – Pui dezosat
- 1/4 cană – sos pentru grătar
Direcţie-
Pasul 1
Următorul pas pentru a face idei de cină cu pui de duminică, acum sunt atât de multe de iubit la această rețetă, dar trebuie să spun că partea mea preferată este toate culorile uimitoare care încep cu niște mango minunat, așa că am niște mango frumos. și cubulețe fin în castron trebuie să fiu sincer cu voi, băieți, motivul pentru care vă fac această rețetă astăzi este că aveam câțiva mango care erau pe cale să se strice și chiar voiam să mă asigur că le-am folosit. înainte de a face acest lucru, aceasta este o rețetă grozavă pentru a face asta la mango-ul meu. Voi adăuga niște ardei roșu tocat. Îmi place ardeiul gras roșu pentru că adaugă o tonă de crocant superb și culoare grozavă.
Pasul 2
Următorul pas pentru a face idei de cină cu pui de duminică, voi adăuga niște ceapă roșie tăiată mărunt niște coriandru tocat și puțin jalapeno tocat, jalapeno din această rețetă este cu siguranță opțional, dar dacă vă place mâncarea cu puțin de o lovitură pe care, desigur, o fac mereu. Vă recomand cu căldură să o adăugați odată ce toată acea delicioasă este în bolul meu. Voi merge mai departe și să adaug aici sucul de la o lămâie, precum și aproximativ o linguriță sau cam așa ceva de miere. vreau doar să adaugi o notă de dulceață acestei salsa pentru a o face cu adevărat minunată
Pasul 3
în acest moment, suntem gata să aruncăm acest lucru frumos și veți vedea instantaneu de ce îmi place atât de mult această salsa, încât culoarea este incredibilă în acest moment, suntem gata să ne punem deoparte și să ne apucăm de lucru. făcându-ne orezul cu nucă de cocos
Orezul cu nucă de cocos băieții chiar nu ar putea fi mai simplu. Încep aici cu niște orez iasomie, dar ați putea la fel de ușor să folosiți niște orez tradițional alb sau brun în această rețetă, dacă doriți orezul meu, voi adăuga niște lapte de cocos. Folosesc lapte de nucă de cocos plin de grăsime, ai putea schimba aici niște lapte de cocos ușor, dacă vrei să crești cu siguranță, și apoi voi adăuga și niște apă la aceasta, în sfârșit, doar o stropire bună de sare, chiar vrei să te asiguri că rasa ta este bine condimentat. O să o amestec rapid și apoi o să lăsăm orezul să dea un clocot de îndată ce a ajuns la fierbere. lăsați-l să se gătească între 15 și 20 de minute sau până când tot acel lichid a fost absorbit
Pasul 4
Între timp, mă voi apuca de a găti uimitorul meu pui de lămâie la grătar acum, în mod tradițional, aș face asta la grătarul meu în aer liber, dar din moment ce suntem astăzi în bucătărie, o voi face pe o tigaie de grătar pe grătar. Se gătesc acum pentru această rețetă. Folosesc niște pulpe de pui dezosate și fără piele, ai putea folosi cu siguranță și piept de pui aici, care ar funcționa la fel de bine acum am puiul meu așezat pe o farfurie și o să-l condimentez cu puțină sare și puțin piper, ne păstrăm condimentele foarte simple, deoarece vom fi la fel de sosați cu niște sos de grătar odată ce este gătit, de îndată ce tigaia noastră pentru grătar este frumoasă și fierbinte, putem merge mai departe și să ne punem puful de pui în tigaie. Voi face aceste patru la un moment dat, dacă trebuie să mergeți mai departe și să vă gătiți puiul în loturi care sunt perfecte
Pasul 5
Odată ce puiul nostru este în tigaie, putem condimenta cealaltă parte generos cu mai multă sare și mai mult piper și apoi le vom lăsa să se gătească timp de patru până la cinci minute, vrem să ne asigurăm că au niște urme frumoase de grătar. și încep să se gătească cu adevărat pe prima parte, apoi le vom întoarce și le vom găti pe a doua parte
Pasul 6
Următorul pas pentru a face idei de cină cu pui de duminică,acum este timpul să ne întoarcem puiul, puteți vedea că devine frumos și rumenesc, se eliberează ușor de pe grătar, ceea ce este întotdeauna un semn bun și asta înseamnă că este timpul să lăsăm acest gătit pe partea inferioară încă trei până la patru minute și în timp ce se întâmplă asta. Vom amesteca un sos de lămâie foarte simplu pentru grătar, așa că încep doar cu un sos de grătar clasic cumpărat din magazin, pe care îl puteți folosi cu adevărat orice fel de sos de grătar doriți în această rețetă și voi adăuga doar o altă dimensiune a aromei, adăugând o strângere mare de suc de lămâie, așa că ceea ce îmi place la sosul grătar este că este dulce și acidulat, uneori, este puțin afumat și, adăugând doar acel puțin suc de lamaie, îl luminezi. un pic a adăugat un pic de aromă de citrice și a făcut-o doar puțin mai tartătartătartă
Pasul 7
În acest moment, puiul nostru este aproape gata de gătit, ceea ce înseamnă că este timpul să punem sosul pe el, vă recomand întotdeauna dacă utilizați sos de grătar pe grătar dacă îl folosiți chiar la sfârșitul gătitului, din păcate, din cauza nivelului ridicat. conținut de zahăr și sos de grătar tinde să se ardă dacă îl lași prea mult pe grătar în acest moment vrem să ne răsturnăm pulpele de pui și să le lăsăm să se gătească în continuare până ating o temperatură internă a spațiului de o sută șaizeci și cinci de grade. Fahrenheit pe un termometru pentru carne este într-adevăr singura modalitate sigură de a ști dacă puiul tău este complet gata
Următorul pas pentru a face idei de cină cu pui de duminică, acum, dacă sunteți în căutarea răspunsului la vechea întrebare ce este pentru cină, atunci astăzi ați venit în locul potrivit pentru că vă împărtășesc o rețetă de cină rapidă și ușoară, care este super delicioasă și Se întâmplă să servesc la cină acasă în seara asta, este acest pui uimitor la cuptor cu acest orez cremos cu ciuperci pe care cred că o veți înghiți și începe cu aceste uimitoare pulpe de pui la cuptor cu care îmi place să gătesc pulpe de pui pentru că desigur,sunt puțin mai accesibile decât să zicem piept de pui. Folosesc coapse cu pielea și oasele din acestea sunt și mai ieftine, așa că dacă vrei să-ți tai puțin factura de la băcănie în aceste zile, recomand cu siguranță această tăiere. devine, de asemenea, drăguț și crocant, dar rămâne foarte fraged în timpul procesului de gătire
Friptură de pui cu orez cu ciuperci
Ingrediente
- 2 linguri – Pătrunjel proaspăt tocat
- Sare si hartie (dupa gust)
- 8 – Pulpe de pui
- 1/2 linguriță – Busuioc uscat
- 1/2 linguriță – Cimbru uscat
- 1/2 linguriță – oregano uscat
- 4 cești – ciuperci feliate
- 1 linguriță – pudră de usturoi
- 3 linguri – unt
- 2 – Căței de usturoi
- 1 – Șoală
- 1 cană – Mazăre congelată
- 1 – Frunza de dafin
- 1 crenguță – cimbru proaspăt
- 3 căni – bulion de pui
- 1/3 cani – vin alb
- 11/2 cană – orez Arborio
Direcţie-
Pasul 1
Următorul pas pentru a face idei de cină cu pui de duminică, totul începe prin a condimenta pulpele. O fac cu niște ierburi uscate și mirodenii foarte simple, așa că am puțin oregano acum, îmi plac ierburile uscate de acest fel. de gătit pentru că nu ard așa cum fac ierburile proaspete și acestea vor fi în cuptor pentru cel puțin 35 până la 40 de minute, așa că nu vrei ierburile tale proaspete pentru un nume, apoi am niște busuioc uscat. și nu trebuie să fim încântați aici, băieți, puteți folosi cu adevărat orice ierburi și condimente pe care le doriți, orice se află în cămara voastră va funcționa
Pasul 2
apoi am cimbru uscat aici. Am o porție bună de pudră de usturoi acum, băieți, știți cât de mult îmi place usturoiul proaspăt în bucătărie, dar usturoiul proaspăt îi place să ardă mai ales dacă folosiți usturoi tocat atât de uscat pudra de usturoi este o alternativă grozavă, dacă te descurci cu gătit, nu-ți face griji, va fi mult usturoi proaspăt în risotto-ul nostru cremos de ciuperci. Îți promit că le voi bate cu puțină sare și puțin piper și apoi Îi voi introduce într-un cuptor preîncălzit la 375 de grade Fahrenheit pentru între 30 și 40 de minute sau până când ajunge la o temperatură internă sigură de o sută șaizeci și cinci de grade Fahrenheit pe un termometru pentru carne.
Pasul 3
Între timp, ne vom apuca de pregătirea uimitoarei noastre risotto cremoase cu ciuperci și totul începe, bineînțeles, cu niște ciuperci, așa că am aproximativ 4 căni de ciuperci care sunt feliate și folosesc ciuperci cremini aici, ciupercile albe. cu siguranță funcționează dacă astea sunt ceea ce ai avut la îndemână, chiar și portabellos ar fi bine aici și o să încep prin a-mi găti ciupercile în puțin unt, iar voi știți până acum ce simt despre untul topit, un fel de preferat. Lucru că folosesc o tigaie mare, drăguță, este important ca tigaia dvs. să aibă un capac strâns, deoarece vom găti orezul în tigaie cu toată această bunătate aromată a ciupercilor. Motivul pentru care este un risotto tradițional se face amestecând constant între 25 și 30minute și adaugându-ți bulionul încet, dar sigur, în loturi. Sincer, îmi place risotto, dar rareori am răbdare pentru așa ceva, așa că fac o versiune de trișoare care este la fel de delicioasă cred și totuși cremoasă.
Pasul 4
așa că, de îndată ce untul nostru este topit în tigaia, vom merge mai departe și ne vom lua ciupercile și acum la început se va simți ca o mulțime de ciuperci, dar știm că multe ciuperci devin doar o ciupercă mică foarte foarte repede deoarece ciupercile tind să se micșoreze în timpul procesului de gătit, așa că nu vă faceți griji dacă simțiți că oala dvs. este copleșită de ciuperci, veți vedea că își vor pierde o tonă din volum și o să le gătesc. acest punct cu puțină sare și piper și apoi lăsați-le să se gătească aproximativ cinci minute sau cam așa, poate cinci până la șapte minute, până când încep să-și elibereze umezeala și încep să devină frumoase și aurii.
Pasul 5
poți să le scoți din tigaie, să nu-ți faci griji că le vom adăuga înapoi puțin mai târziu, dar mai întâi vrem să ne dăm orezul, așa că le voi scoate imediat și le voi transfera în un castron Voi pune o altă bucată de unt în tigaie și o să-l las să se topească de îndată ce acel unt este frumos, spumos și spumos. gătiți eșapa pentru un minut sau cam așa ceva, dacă nu aveți eșapotă, folosiți păr de ceapă, aceasta este o rețetă foarte, foarte versatilă și nu există un răspuns greșit.
Pasul 6
Următorul ingredient pe care îl vom adăuga este usturoiul și o mulțime din el vine de la băieți. Cea mai bună parte a distanței sociale este că, practic, puteți mânca tot usturoiul pe care îl doriți și pe nimeni nu se va supăra că îl vom lăsa. usturoiul nostru se gătește până devine frumos, parfumat și aromat și asta înseamnă că este timpul să adăugăm orezul în tigaie
Pasul 7
Următorul pas pentru a face idei de cină cu pui de duminică,acum, în această rețetă, folosesc niște orez arborio sau orez cu bob scurt. Îmi place foarte mult, deoarece capătă o textură cremoasă drăguță în timpul procesului de gătire, dacă aveți doar orez alb tradițional de folosit în această rețetă, cu siguranță îl puteți folosi ca să nu vă faceți griji. Am spus că această rețetă este super versatilă odată ce orezul a ajuns în tigaie, îl vei lăsa să se prăjească doar un minut sau două și vrei să te asiguri că îl amesteci constant, astfel încât să nu se ardă, dar ce va face se întâmplă că va căpăta o aromă de nucă și veți vedea că devine puțin translucid, ceea ce înseamnă că este timpul să introducem puțin lichid în tigaia. Voi începe prin a adăuga un strop bun de vin alb aici. acum, dacă nu vă place să gătiți cu vin care este complet bun, puteți sări peste acest pas și să adăugați doar bulionul de pui aici, găsesc că vinul adaugă unun pic de aromă suplimentară, motiv pentru care îmi place să-l folosesc. Am primit câteva întrebări în ultimul timp despre ce fel de vin folosesc de obicei la gătit și răspunsul sincer este oricare dintre ele pe care îl am acasă, de obicei, pentru care doriți să optați un vin uscat care este puțin acid, așa că acesta este un defect Sauvignon, ați putea folosi un Pinot Grigio, dar într-adevăr majoritatea vinurilor se vor descurca
Pasul 8
practic, tot ceea ce vrem să facem este să dăm vinului acelui timp să se evapore, astfel încât să te uiți la două până la trei minute și acele arome se vor concentra și vor deveni cu adevărat delicioase, apoi poți continua și să adaugi bulionul tău la asta. Folosesc bulion de pui, dar bulionul de legume este o altă opțiune grozavă. Voi aroma, de asemenea, acest orez delicios cu câteva ierburi proaspete, așa că am niște cimbru aici, precum și o frunză de dafin dacă nu aveți ierburi proaspete la îndemână. nu transpirați, mergeți înainte și folosiți uscat, veți rămâne un fel de mâncare cu adevărat gustos
vrem doar să lăsăm acest amestec să fiarbă și, de îndată ce vedem acele bule care sparg suprafața, doriți să reduceți căldura la scăzut, puneți un capac pe acesta și lăsați-l să se gătească între 15 și 20 de minute, prietenii mei. Suntem în țara promisă, așa cum puteți vedea că tot lichidul nostru a fost absorbit, ne putem îndepărta frunza de dafin și timpul nostru acum, pentru că și-au făcut munca lor uimitoare, aruncați-le și după cum puteți vedea, nu mai este lichid în tigaia noastră. orezul este drăguț și fraged și acum este timpul să aducem totul împreună și să urmăriți cum se întâmplă magia
Pasul 9
primul nostru pas va fi să ne adăugăm ciupercile imediat înapoi în cursa noastră uimitoare, vom adăuga și niște parmezan în acest moment, acum parmezanul din această rețetă este opțional, dar voi spune doar că este absolut delicios, suntem doar Voi amesteca asta și ceea ce o să începi să vezi este o textură cremoasă drăguță și că parmezanul își face magia pentru un pic de lăcomie în acest fel de mâncare. folosind mazăre congelată, nici măcar nu le-am văzut doar să le pună direct în tigaie și că căldura le va încălzi. Am și puțin pătrunjel proaspăt tocat pentru a completa toate aceste arome, vom atinge asta doar cu puțină sare și puțin piper și, Doamne, băieți, această delicioasă este gata să fie servită, ceea ce este un lucru foarte bun pentru că să fim sinceri, tuturor ne este foamepe aici pofta buna.
Sper că veți încerca și voi înșivă această rețetă gustoasă și, dacă faceți, nu uitați să mă comentați.