Cele mai bune rețete de smoothie fără lapte

Cele mai bune rețete de smoothie fără lapte

Salutare si bine ati revenit prieteni, astazi am sa va spun Retete de Smoothie fara Lapte, aceasta reteta este o reteta foarte simpla, rapida si gustoasa, daca nu vreti sa gatiti mult, nu stii sa gatesti sau locuiesti in afara casă, aveți Dacă nu aveți timp pentru gătit, atunci această Rețetă de Smoothie fără Lapte va fi cea mai bună opțiune pentru dvs.


Aceste rețete ușoare de smoothie cu fructe sunt foarte sănătoase și hrănitoare, iar această rețetă vă va ajuta și pentru pierderea în greutate și dacă doriți un efect magic atunci pur și simplu urmați acest plan și veți reuși.

Smoothie cu banane și ovăz

smoothie cu banane și ovăz

Pasul 1

Pentru a face Rețete de Smoothie fără Lapte, primul lucru este să punem tigaia pe gaz, acum vom adăuga ovăzul în tigaie, acum vom prăji bine ovăzul (gazul trebuie ținut la foc mic spre mediu)

Inchide ovazul intr-o cutie ermetica si tine-l la congelator, acest ovaz se pastreaza usor 7-8 zile, dupa ce ovazul s-a maroniu usor se scoate pe farfurie

Pasul 2

Pentru a face un smoothie, la pasul 2 vom lua un borcan de blender, acum adaugam 1¼ cani de ovaz in blender, adaugam 2 bucati de curmale, adaugam o banana (tacata) si 5-6 migdale acum adaugam un pahar de apa Si va amestecați-l, după amestecare, acum după ce ați servit smoothie-ul, apoi doar smoothie-ul este gata de băut.

rețete de smoothie cu banane și ovăz

Acest smoothie este foarte bun pentru pierderea în greutate, puteți lua acest smoothie la micul dejun sau la prânz și acest smoothie este foarte uimitor pentru tiroida și diabet.

Smoothie cu mere și ovăz

Cum să faci un smoothie de mic dejun cu mere și ovăz

Pasul 1

Pentru a face Rețete de Smoothie fără Lapte, vom lua un borcan de blender, acum se adaugă 1¼ de cană de ovăz, după ce adaugă ovăz, se adaugă 2 curmale (fără semințe), acum se adaugă un măr (tăiat în felii), acum se adaugă o lingură de unt de arahide ( neindulcit)

Pasul 2

După ce ai urmat pasul 1, acum trebuie să adaugi un pahar de apă în el și să-l amesteci închizând borcanul blenderului, după ce s-a făcut amestecul, după ce îl servești în pahar, acum este gata de băut.

Cum să faci o rețetă de Smoothie pentru mic dejun cu mere și ovăz

Vă ofer o opțiune atât de ușoară și bună pentru micul dejun și prânz și acest smoothie arată foarte gustos și cel mai special lucru la acest smoothie este că este superb pentru pierderea în greutate., trebuie să încercați acest smoothie Este foarte delicios și preferatul meu , puteți avea acest smoothie la micul dejun/pranz și acest smoothie este foarte uimitor pentru tiroida și diabet și dacă doriți un efect magic atunci pur și simplu urmați acest plan și veți reuși

Rețetă de Smoothie cu Banane și Ciocolată

Reteta de smoothie cu banane cu ciocolata

Pasul 1

Luați un borcan de blender, acum adăugați 1¼ cană de ovăz prăjit, adăugați 2 bucăți de curmale (fără semințe), adăugați banana (tocată), acum adăugați pudră de cacao (neîndulcită) apoi adăugați un pahar de apă, după ce adăugați apă acum Trebuie să fie un blend, dupa ce l-am amestecat si servit-l intr-un pahar, dupa servit acum acest smoothie este gata de baut.

Pentru cei care sunt iubitori de ciocolată ca mine, acesta este un smoothie delicios, cremos, trebuie să încercați acest smoothie și sunt sigur că vă va plăcea foarte mult acest smoothie, iar acest smoothie arată foarte delicios și gustos, partener pentru pierderea în greutate Este superb, ori de câte ori ai chef să mănânci ciocolată, atunci dacă o incluzi în dietă, atunci a fost acest smoothie, trebuie să le încerci.

Reteta de smoothie cu banane cu ciocolata sanatoasa

Beneficiile consumului de ovăz

Ovăzul este foarte hrănitor, ovăzul nu conține gluten și ovăzul este bogat în fibre beta-glucan, care sunt grozave pentru organism, fibrele din ovăz sunt uimitoare pentru colesterol, precum și ovăzul pentru diabet, uimitoare, deoarece sunt carbohidrați complecși.

Beneficiile 100 g de ovăz

100gm de ovăz conțin 11gm de fibre, este bun pentru sănătatea noastră deoarece conține o cantitate mare de fibre, ovăzul este bogat în proteine. Este foarte bun pentru sănătatea inimii, conține fosfor care este foarte bun pentru oasele tale.

50 g Ovăz

Dacă vorbim de 50gm de ovăz (gătit) atunci conține 200gm calorii, îl poți lua la micul dejun, prânz și îl poți evita la cină, iar dacă îți place acest smoothie atunci cu siguranță spune în comentariu., Acum să trecem la următorul reţetă.

Prieteni, daca includem vitamina C in alimentatie, atunci vitamina C ne ofera o imunitate foarte buna si ne fereste de imbolnavire, daca nu aveti chef sa faceti ceva de mancat dimineata, atunci ce puteti pregati foarte repede? Pentru a mânca, atunci poți folosi această opțiune de smoothie a mea la micul dejun, care se prepară foarte repede și este foarte ușor, oricine poate face acest smoothie, ai nevoie doar de un borcan de blender, toate lucrurile Pune-l în blender și smoothie-ul nostru este gata.

Reteta Smoothie cu ceai verde

reteta de smoothie cu ceai verde

Pasul 1

Pentru a face Rețete de Smoothie fără Lapte, luați mai întâi un borcan de blender, acum puneți în el un kiwi (pe felii), acum vom adăuga castraveți.

Pasul 2

Acum vom adauga o cana de ceai verde (eu il pregatisem deja), acum adaugam o lingurita de miere in blender, acum trebuie omogenizata bine dupa ce este un amestec, servim in pahar apoi acest smoothie este gata. a bea.

Acest smoothie este foarte bun și unic, deoarece gustul său este foarte uimitor, trebuie să încercați acest smoothie. Acest smoothie are bunătatea fructelor și beneficiile ceaiului verde. O poți face ușor și rapid.

Smoothie cu banane cu kiwi

Smoothie cu banane cu kiwi

Pasul 1

Se va lua borcanul Blender, se adaugă un kiwi (prin tăierea feliilor) la el, se adaugă o banană (prin tăierea feliilor) acum adăugați două linguri de caș.

Pasul 2

Dupa ce a urmat pasul 1, acum trebuie amestecat bine, dupa ce este omogenizat, smoothie-ul este gata de mancat.

Acest Smoothie cu banane Kiwi este unul dintre preferatele mele, pare foarte delicios de mâncat, dacă încerci acest smoothie atunci vei simți că mănânci înghețată sau desert .

Smoothie cu portocale cu kiwi

Reteta de smoothie cu portocale cu kiwi

Pasul 1

Pentru a face Rețete de Smoothie fără Lapte, În primul rând, luați 1 lingură de semințe de busuioc, acum puneți-l într-un pahar și puneți puțină apă în el și lăsați-l ceva timp (timp de 10 Min)

Pasul 2

Se va lua un borcan de blender, se adaugă un kiwi, acum se ia o portocală (tăiată în felii) Acum se adaugă două ape sufocante, acum trebuie să fie amestecată, Acest smoothie bogat în vitamina C este gata

smoothie cu portocale cu kiwi

Pasul 3

Semințele de busuioc vor fi adăugate în pahar, iar smoothie-ul amestecat este acum gata de mâncat.

Trebuie să încercați acest smoothie, acest smoothie vă va oferi rezultate uimitoare, sper că vă place această rețetă de smoothie, trebuie să încercați acest smoothie și cu siguranță să îl includeți în dieta dvs., trebuie să încercați smoothie-ul la micul dejun sau la prânz. Acest lucru vă va oferi o greutate bună pierdere., Acum să trecem la următoarea rețetă

Reteta Smoothie de mango fara iaurt

reteta de smoothie de mango fara iaurt

Acum am să vă spun rețeta de smoothie cu ovăz cu mango, care este preferata mea, în primul rând, un smoothie este una dintre cele mai bune opțiuni pentru micul dejun și prânz pentru că este gata în foarte puțin timp și are un gust foarte delicios. , uneori sunt prea ocupat, așa că luați un borcan de blender și faceți rapid un smoothie și masa noastră este gata, acest smoothie nu numai că dă scădere în greutate, ci este și foarte sănătos și hrănitor, dacă doriți un efect magic atunci pur și simplu urmați acest plan și Vei reusi

Pasul 1

Pentru a face Rețete de Smoothie fără Lapte, vom lua un borcan de blender, acum adăugam 1¼ cani de ovăz prăjit, acum adăugam jumătate de mango (tocat), iar acum vom adăuga 2 curmale (fără semințe).

reteta de smoothie de mango

Pasul 2

Acum vom adăuga 1 linguriță de pudră de cardamom și după ce adăugăm puțină apă, trebuie omogenizat bine, după omogenizare, smoothie-ul este complet gata.

Îmi place foarte mult acest smoothie pentru că îmi place mango și putem folosi mango pentru dietă, ne va oferi o slăbire uimitoare, puteți include acest smoothie la micul dejun sau la prânz., Acum să trecem la următoarea rețetă.

Rețete de Smoothie cu Ananas fără Iaurt

Acest Smoothie Rețete fără Lapte este foarte eficient, persoanele care au deficiență de fier, au problema căderii părului, acest smoothie este cel mai bun pentru cei care au urme de acnee pe față, acum am să vă spun rețeta de smoothie, este gata în foarte puțin timp. Are un gust delicios și delicios, oricine poate face această rețetă de smoothie.

Pasul 1

Pentru a face Rețete de Smoothie fără lapte, Mai întâi, luați un blender, acum adăugați 2 curmale (fără semințe), acum adăugați două felii de ananas, acum adăugați două felii de sfeclă roșie, acum adăugați o lingură de ovăz prăjit și jumătate de pahar de apă, acum amestecați bine, după amestecare, smoothie-ul este gata.

Smoothie cu ananas și spanac

Pasul 1

Pentru a face Rețete de Smoothie fără lapte, În primul rând, luați un blender, acum adăugați 1 curmale (fără semințe), acum adăugați două felii de ananas, acum adăugați o lingură de ovăz prăjit, acum adăugați 2/3 felii de papaya și jumătate de pahar de apă, acum adaugă puțin spanac, acum fă-o bine După amestecare, smoothie-ul este gata.

Puteți face acest smoothie și pentru micul dejun, prânz și cină.

Smoothie cu ananas și mere

Pasul 1

Pentru a face Rețete de Smoothie fără lapte Mai întâi, luați un blender, acum adăugați 1/2 curmale (fără semințe), acum adăugați două felii de arahide, acum adăugați jumătate de măr, acum adăugați o lingură de ovăz prăjit și jumătate de apă, acum amestecați bine. , După omogenizare, smoothie-ul este gata.

Acest smoothie este unul dintre smoothie-urile mele preferate, puteți lua acest smoothie la micul dejun, prânz, cei care au deficiență de vitamina D, cei care au o problemă cu tiroida, pot include acest smoothie în masă, iar cei care au diabet îl pot folosi. periuţă. Nu lua

Sper că ți-a plăcut această rețetă de smoothie, dacă îți place, atunci cu siguranță vei spune în comentariu.