Cele mai bune rețete de prăjituri de sărbători

Cele mai bune rețete de prăjituri de sărbători

Cele mai bune rețete de prăjituri de sărbători (rețete ușoare de prăjituri de Crăciun cu puține ingrediente, nume de prăjituri de Crăciun, cele mai populare prăjituri de Crăciun)

Salutare prieteni, cum știți cu toții că festivalul Crăciunului va veni în câteva zile și cu ocazia acestui festival, v-am adus tuturor Rețete de prăjituri ușoare de sărbători ca cadou de Crăciun și știu că toate Cele mai bune rețete de prăjituri de sărbători ale mele vă  vor plăcea tuturor și vă va plăcea foarte mult această postare.

Fursecuri usoare din turta dulce

Îți voi arăta cum să le prepari rapid și cu ușurință și să obții rezultate uimitoare de fiecare dată când există o aromă de prăjituri pentru toată lumea, așa că indiferent cine le faci pe acestea patru, le vor adora. 

Cele mai bune rețete de prăjituri de sărbători |  Rețetă ușoară de prăjituri de vacanță |  Rețete de prăjituri de Crăciun

Ingrediente -

  • ¼ linguriță – sare
  • 110 gr – Unt nesarat
  • 11/2 linguriță – scorțișoară
  • 100 gr - miere (3,5 uncii)
  • 11/2 lingurita – Ghimbir
  • 100 gr – zahăr alb fin (½ cană zahăr)
  • 1 lingurita - Pudra de cacao
  • 1 – Ou plin
  • ½ linguriță – Vanilie
  • 250 gr – faina (13/4 cani faina)

 

Direcția – 

Pasul 1

să începem cu prăjiturile din turtă dulce clasicele le voi face într-un robot de bucătărie le poți face cu mâna sau cu un mixer pe suport le las într-un robot de bucătărie mare merge făina condimente sare și zahăr folosește orice zahăr aveți la îndemână, în loc să cremăm untul, vom tăia untul în făină, aceasta dă o textură grozavă fursecurilor noastre. 

vor fi crocante cu unt și vor avea o gustare frumoasă pe care doriți să procesați acest amestec până când pare că nisipul nu ar trebui să dureze mai mult de 20 de secunde 

Cele mai bune rețete de prăjituri de sărbători |  Rețetă ușoară de prăjituri de vacanță |  Rețete de prăjituri de Crăciun

 

Pasul 2

Acum , turtă dulce tradițională este de obicei făcută cu melasă de aceea vom folosi miere, mierea este ceva ce trebuie , de obicei , pe mâini melasă nu răzuiți cu adevărat că castron de bine ne dorim ca fiecare bit din miere și adaugă un gălbenuș de ou cu albusurile 

Trebuie să facem glazură regală, așa că nu o arunca la început nimic nu se va întâmpla dacă trebuie să te oprești la jumătatea drumului și să dai aluat puțin amestec o mică racletă, te rog fă-o și vrei să procesezi asta până formează un aluat ca de îndată ce începe să se unească

Atunci vrei să te oprești și să termini de amestecat aluatul cu mâna nu-ți fie frică să intri acolo strânge aluatul ăla între mâini căutăm un aluat omogen

 

Pasul 3

Acum să ne adresăm elefantului mare și gras din cameră, voi fi curajos și voi spune că fiecare copil urăște turta dulce, dacă nu este toți copiii, aproape fiecare copil, este un fel de prăjitură cu fructe, toată lumea o vrea pe masa lor de Crăciun, dar nimeni nu o mănâncă de fapt. bine, la fel și cu turta dulce, toată lumea vrea să facă acești bărbați drăguți și să le decoreze, dar apoi copiii preferă prăjiturile cu zahăr și biscuiții cu ciocolată.

Nu-i poți învinovăți că, spunând, cred că acestea sunt turtă dulce delicioasă, cu adevărat neplăcută pentru tine, pe măsură ce îmbătrânești, chiar începi să o apreciezi și aceasta este uimitor ceea ce îmi place la această rețetă, pe lângă faptul că este delicioasă, este că le poți face. Acestea nu au nevoie de refrigerare. Cred că este fabulos, având în vedere că majoritatea rețetelor de prăjituri trebuie răcite bine înainte de coacere, așa că le veți pune imediat într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade Celsius sau 350 Fahrenheit timp de aproximativ 15 până la 18 °C. minute. 

 

Biscuiți ușoare de zahăr de Crăciun

În continuare, vom face prăjituri cu bulgăre de zăpadă cu arahide sărate, acesta este probabil cel mai simplu prăjitură de Crăciun, deoarece are doar trei ingrediente principale, dar este și unul dintre cele mai delicioase prăjituri de sărbători, în esență, sunt prăjituri scurte, dacă îți plac șurturile cu unt. Îți plac pe astea vrei să crem împreună untul și zahărul pentru aproximativ un minut sau două și apoi adăugați făina sare și arahide sărate, puteți folosi orice nuci doriți sau chiar le puteți lăsa afară 

Cele mai bune rețete de prăjituri de sărbători |  Rețetă ușoară de prăjituri de vacanță |  Rețete de prăjituri de Crăciun

 

Ingrediente -

  • ¼ linguriță – sare
  • 250 gr – Făină universală (13/4 căni)
  • 1 lingurita – Vanilie
  • 2 – Gălbenușuri mari de ouă
  • 150 gr – unt nesarat (11/3 batoane)
  • 120 gr – zahăr pudră (1 cană)

Direcția – 

Pasul 1

Voi spune că alunele prăjite sărate sunt o mulțime de oameni care iubesc arahidele trebuie să combinați totul împreună, în cele din urmă va trebui să intri acolo cu mâinile pentru a aduce aluatul împreună. 

 

Pasul 2

Acum voi folosi o lingură de înghețată pentru a ști să împart prăjiturile și să le rostogolesc în ambele, nu aveți nevoie de un scooparoo o cupă de înghețată. coaceți uniform acum pentru că acestea conțin atât de mult unt dacă vă gândiți bine, prăjiturile cu bulgăre de zăpadă sunt unt pur, bine de aceea sunt atât de delicioase

 

Pasul 3

Acestea trebuie să spună când spun coadă, adică la congelator timp de cel puțin două ore, bine, acestea trebuie să intre în cuptor complet congelate sau se vor topi, vrei să se topească în gură, nu pe tavă, este atât de brânză. Coaceți-le într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade Celsius sau 350 Fahrenheit pentru aproximativ 15 minute 

Acestea vor rămâne cam albe deasupra, dar dacă ridicați una în sus, partea de jos ar trebui să fie ușor aurie, lăsați-le să stea aproximativ cinci minute și apoi doriți să le acoperiți cu zahăr pudră cât timp sunt încă calde, obțineți zahăr pudră de bulgăre de zăpadă. Poza acum asta face toată lumea și voi spune că acestea sunt delicioase în acest fel, totuși, dacă doriți o altă opțiune delicioasă, le puteți îmbrăca în ciocolată topită cu alune și ciocolată. Dumnezeule este că bine pune-le pe hârtie de pergament.

 

Biscuiți cu bulgăre de zăpadă de Crăciun

În continuare, biscuiții emblematici cu zahăr pentru sfârșit, acesta este unul dintre cele mai versatile fursecuri de acolo, perfecte nu numai pentru sărbători, ci și pentru nunți, zile de naștere, aceasta este exact aceeași rețetă pe care aș folosi-o la brutăriile la care am lucrat pentru orice eveniment își păstrează forma frumos. și sunt untoase și delicioase

Cele mai bune rețete de prăjituri de sărbători |  Rețetă ușoară de prăjituri de vacanță |  Rețete de prăjituri de Crăciun

 

Ingrediente - 

  • ¼ linguriță – sare
  • 110 gr – Unt moale nesarat
  • 170 gr – Făină (1 cană+3 linguri)
  • Orice nuci prăjite și sărate (am folosit nuci sărate)

Direcția – 

Pasul 1

Toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesează aceste ingrediente până când se unesc, te vei uita la acest aluat și te vei gândi că nu se va aduna niciodată, nu va funcționa Palvi, trebuie să ai încredere că în cele din urmă se va forma un aluat. 

 

Pasul 2

De îndată ce se răsturnează pe suprafața ta de lucru și se adună aluatul cu mâinile, acum vreau să menționez că acestea sunt prăjituri crocante de zahăr, bine, vreau să le pun acolo, deoarece am întotdeauna întrebări dacă este posibil să le prepar. prăjiturele tăiate moi , răspunsul scurt este nu, de obicei, dacă un prăjitură are o formă, înseamnă că va fi crocant dacă doriți o rețetă de prăjituri cu zahăr moale 

 

Pasul 3

Întotdeauna doriți să mențineți aluatul în mișcare pe măsură ce îl întindeți, astfel încât să nu se lipească de placa dvs., acum aceste prăjituri trebuie să fie refrigerate înainte de coacere. Bine, acest lucru permite ca marginile fursecurilor să se fixeze imediat în cuptor și se vor fixa. menține forma lor frumoasă, așa că pune-le în congelator timp de cel puțin 30 de minute și apoi coace-le într-un cuptor preîncălzit la 170 de grade Celsius sau 340 Fahrenheit timp de aproximativ 15 minute.

 

Acestea ar trebui să fie de o culoare aurie frumoasă, iar partea de jos ar trebui să fie drăguță și prăjită. Am vrut neapărat să vă împărtășesc aceste prăjituri emblematice. Cred că acestea sunt prăjituri pe care toată lumea ar trebui să le stăpânească și să aibă acea rețetă nemaipomenită, care este utilă în fiecare an.