Cele mai bune 5 idei simple de mic dejun Keto

Idei simple de mic dejun Keto

Bună ziua și bine ați revenit prieteni, astăzi am să vă spun Idei simple de mic dejun Keto, înainte de asta, vreau să vă spun o anecdotă pentru că astăzi voi spune rețete keto, așa că m-am gândit să vă spun această poveste cu asta.

Așa că, prieteni, a fost acum câteva luni, soția fratelui meu mai mare era o siluetă foarte zveltă și îndrăzneață înainte de căsătorie, dar după căsătorie, greutatea ei a început să crească peste limită, așa că a început să se supere foarte mult din cauza creșterii greutății, a încercat multe retete. Vezi, dar nu vedea niciun efect, își dorea un corp subțire și îndrăzneț înainte de căsătorie, s-a înscris într-o sală de sport pentru a pierde în greutate, totuși, nu s-a făcut nimic bun, într-o zi căutând pe internet așa Ea a primit o rețetă secretă și nu o sa-ti vina sa crezi dar au trecut aproximativ 30 de zile de cand a folosit acea reteta secreta si acum a inceput sa slabeasca, am vrut sa iti arat si poza de inainte si dupa a cumnata-mea dar intimitatea nu se poate arata.

Rămâneți cu mine, până la urmă vă spun care este rețeta secretă și de unde veți obține acea rețetă secretă, până atunci să trecem la Idei simple de mic dejun Keto.

Love Good Fat Bars

Primele Idei simple de mic dejun Keto nu sunt de fapt ceva ce trebuie să inventați deloc, este ceva care este deja făcut pentru dvs. și acestea sunt batoanele keto de la dragostea grăsimilor bune, grăsimile bune de dragoste sunt ridicol de delicioase. Îmi plac batoanele lor sunt făcute cu keto curat. - ingrediente prietenoase sunt bogate în grăsimi sănătoase au fibre în ele sunt sărace în carbohidrați și le iubesc pentru că vor zdrobi orice fel de poftă de dulce pe care o am

plus că mă va ține sătul până la următoarele mese. Partea cea mai bună este că cred că este cea mai accesibilă, deci cea mai bună opțiune pentru prima masă.

Egg Bites Instant Pot

Reteta de oala instant muscaturi de oua

Următoarele idei simple de mic dejun Keto pe care le puteți pregăti pentru mese pe care le voi împărtăși astăzi sunt mușcături de ouă keto făcute în oala instantanee acum probabil că le-ați mâncat deja

Faimoasele mușcături de ouă salvate de la Starbucks sunt atât de bune, dar, din păcate, sunt cam mai mari în carbohidrați, cel puțin cred că sunt, cred că când am verificat ultima oară, cred că erau nouă grame de carbohidrați pentru tot ceea ce este ca și cum jumătate din cantitatea zilnică de carbohidrați. 

Așa că am decis să încep să le fac o oală instantanee și este foarte ușor de făcut și de fapt, cam distractiv de făcut, deoarece poți fi creativ cu lucrurile pe care le pui în umplutură. 

Pasul 1

Acum, pentru a face această rețetă, veți avea nevoie de o oală instantanee și veți avea nevoie de o matriță pentru mușcături de ou, iar eu am luat această formă de la Amazon, o voi pune în legătură mai jos. 

pe care îl folosesc și de unde îl puteți cumpăra aceste mușcături de ouă, o să le umplu cu niște slănină gătită, dar, așa cum am spus, nu ezitați să experimentați și să adăugați diferite combinații de arome acolo și pentru o opțiune super ușoară îmi place. pentru a folosi fie slănină pre-gătită, fie slănină, pot pune cu ușurință în cuptorul cu microunde, ca acesta, aici durează doar câteva minute pentru a se găti și a fi crocant

Pasul 2

vrei să tăiați slănina în bucăți mărunte, apoi o vom adăuga în forma noastră de ouă, asigurați-vă că vă ungeți mai întâi forma pentru ouă, pentru ca amestecul de ouă să nu se lipească de el, adăugați slănină și acum este timpul să pregătim amestecul nostru de ouă cu brânză.

Pasul 3

Îmi place să folosesc un blender sau un robot de bucătărie doar pentru că se amestecă totul frumos și neted, astfel încât să nu ai bucăți de brânză sau ceva de genul ăsta acolo vom adăuga cinci ouă o jumătate de linguriță de sare un sfert. linguriță de piper o treime cană de brânză cremă înmuiată o lingură de brânză de vaci încearcă să găsești brânză de vaci care are cel mai mare procent de grăsime Cred că cea care are cel mai mare procent de grăsime este 4% brânză de vaci și două uncii de brânză. să folosești brânză mai gri. 

Pasul 4

Dar nu trebuie să folosiți acest tip de brânză dacă nu doriți ca parmezanul funcționează foarte bine aici. Am auzit oameni care folosesc chiar și brânză cheddar, așa că adăugați că în blenderul dvs. vom amesteca totul până când este. netedă și apoi îl vei turna în formele de silicon, vrei să lași puțin spațiu în partea de sus, cum ar fi un centimetru sau o jumătate de centimetru doar pentru că se va cam ridica puțin și nu Nu vreți să riscați să vă vărsați atunci când puneți matrița de silicon în căptușeala vasului instant, așa că pentru a le găti în oala noastră instant, doriți să puneți trevit jos, pentru că acolo va sta matrița noastră de silicon și apoi noi. Vom adăuga o cană de apă în căptușeala vasului instant 

Pasul 5

Adăugați-vă formele și apoi le vom găti la abur, acum le puteți găti chiar sub presiune și voi avea câteva numere legate mai jos, dar îmi place să le aburesc pentru că le oferă într-adevăr acea textură severă în care este pur și simplu drăguță și cremoasă când mușcați în el, așa că fierbeți-le la abur timp de aproximativ 20 de minute și 25 de minute și apoi eliberați restul de presiune dacă le scoateți și observați că mușcăturile de ou încă nu sunt gătite până la capăt, poate că exteriorul este solidificat. dar interiorul este încă puțin lichid, apoi puneți-le înapoi în oala instantanee. Loviți din nou abur pentru încă cinci minute și continuați să faceți asta până când sunt gătite până la capăt.

Pasul 6 

Acum, aceste mușcături de ouă le puteți pune în două tăvi în același timp când le gătiți, așa că dacă chiar încercați să pregătiți pentru întreaga familie sau poate încercați să pregătiți pentru că doriți să aveți ca două mușcături de ouă pe zi și vrei ca asta să dureze toată săptămâna, apoi cu siguranță dublați această rețetă și faceți două tăvi de silicon și se vor stivui una peste alta și nu necesită timp suplimentar de gătit pe care îmi place să le păstrez astea in forma de silicon in care vin si le pun la frigider si apoi cand vreau micul dejun scot una.

De obicei am două dimineața doar pentru că două dintre ele sunt ca 1,8 carbohidrați neți, așa că se potrivește foarte bine în macro-uri.

Reteta budinca Keto Chia

reteta budinca keto chia

În continuare, vom face o budincă de chia cu lămâie și afine, de fapt, nu trebuie să fie această combinație de arome pe care ați putea să mergeți cu orice fel de fructe doriți în această rețetă

deci îmi place combinația de lămâie și afine, este atât de bună împreună și această rețetă este ușor de făcut. pentru cină, uneori, când chiar nu mi-e foame, dar vreau ceva dulce 

Pasul 1

Am aici patru recipiente mici pentru prepararea mesei și la fiecare dintre ele veți adăuga o jumătate de cană fie de lapte de nuci, fie de smântână grea. Îmi place să folosesc lapte de nucă de macadamia doar pentru că este puțin mai mare în grăsimi, dar foarte foarte sărac în carbohidrați și apoi veți adăuga, de asemenea, două linguri de semințe de chia la fiecare, împreună cu o linguriță de coajă de lămâie, amestecați până când se amestecă acoperiți-le și apoi le vom pune la frigider peste noapte, acum știu că am spus că vom face asta într-o zi, așa că dacă nu ai vrut să faci acel pas și vrei să faci totul împreună într-o singură zi, atunci în loc să le pui individual în recipientele lor, pune totul de patru ori în această rețetă, așa că fii ca două căni de lapte de nuci o jumătate de cană de semințe de chia și o lingură și o linguriță de coajă de lămâie adăugați totul într-un blender amestecați acest lucruva sparge acele semințe de chia și va elibera tot acel factor de gel pe care îl are și astfel va forma o consistență asemănătoare budincii foarte repede. 

Pasul 2

Și apoi, îmi place să fac un sos de afine și sosul este ușor, tot ce faci este să adaugi niște afine, așa că voi folosi o cană de afine, pune-o într-o cratiță și apoi vom adăuga câteva. apa aceasta va ajuta sa obtina o consistenta siropoasa, gatiti-l la foc mediu pana cand afinele incep sa explodeze, apoi o veti fierbe la foc mic pana formeaza un sirop si apoi turnati uniform peste budincile voastre de chia si asta. reteta este gata.

Biscuiți Cheddar cu cârnați Keto

biscuiți keto cheddar

Următoarea Idei simple de mic dejun Keto, vom face niște biscuiți cheddar cu cârnați keto și cel mai bun lucru la această rețetă nu numai că este ușor de pregătit, dar este de fapt congelabil, astfel încât să puteți face un lot uriaș și apoi Păstrați-l la frigider și apoi când trebuie să faceți micul dejun dimineața copiilor voștri și nu știți ce să le faceți.

si ai intarziat aceasta este reteta pe care o poti face pentru ca le scoti din congelator inveleste-le intr-un prosop de hartie baga-le in cuptorul cu microunde pentru aproximativ 45 de secunde sau un minut si este gata, e perfect

Pasul 1

Pentru a face această rețetă, vom amesteca patru ouă împreună cu cinci linguri de unt topit, un sfert de linguriță de sare și două linguri de cremă de brânză moale, apoi vom adăuga o a treia cană de făină de cocos un sfert de linguriță de copt. pulbere și apoi vom adăuga o jumătate de kilogram de cârnați gătiți, așa că un sfat de pregătire a mesei aici ar fi să vă gătiți cârnații, poate în timp ce mușcăturile de ouă se aburesc sau acel sos de afine din budinca de chia scade. Cârnați și gătiți, veți avea nevoie și de două căni de brânză cheddar ascuțită, amestecați-le până când totul se combină uniform și îmi place să iau o lingură de prăjituri și să pun câteva dintre amestecuri pe o tavă de copt tapetată cu pergament.

Pasul 2

Vom coace acest lucru într-un cuptor la 375 de grade timp de aproximativ 15 minute după ce s-au terminat de copt, puteți fie să le lăsați să se răcească pe tavă, fie să-l transferați pe un grătar și apoi să înghețați, doar puneți-l într-un congelator sigur. pungă și depozitați-l la congelator.

Plăcinte cu clătite Keto

plăcinte cu clătite keto

Următoarele Idei simple de mic dejun Keto pe care le vom face sunt plăcinte cu clătite keto, aceasta este, de asemenea, o rețetă grozavă pentru pregătirea mesei și este ceva care poate merge și în congelator, așa că este sigur pentru congelator. Poate că ați văzut deja acest videoclip. Am făcut pentru Chalk Zero V-am arătat cum să faceți aceste plăcinte cu clătite keto sunt atât de distractive și delicioase.

Pasul 1

Acum, desigur, pentru a le face veți avea nevoie de un aparat de plăcintă, așa că am un mic aparat de plăcintă, îl voi avea conectat. L-am achiziționat de la Amazon dacă sunteți interesați să le cumpărați dacă nu doriți să investiți în un aparat de plăcintă ai putea încerca doar să le pui în forme de brioșe și să le coaci în cuptor, va dura puțin mai mult să gătești sau să o faci și pe plită într-o tigaie

Faceți clătite adăugați puțin un cârnați răsturnați-l și veți avea o clătită mică cu cârnați., așa că într-un blender, vom adăuga opt uncii de brânză cremă moale patru ouă.,

O jumătate de cană de făină de nucă de cocos un sfert de cană de îndulcitor de amestec de fructe călugărului preferatul meu este Lecanto, dar poți folosi orice marcă vrei să folosești o jumătate de cană de smântână groasă sau poți folosi un lapte de nuci de multe ori îmi place doar folosiți lapte de nucă de macadamia două lingurițe de praf de copt și o vom amesteca până când crema de brânză se sparge și întregul amestec este omogen.

Pasul 2 

Acum, folosind aparatul nostru de plăcintă, vom pulveriza acest lucru cu spray de gătit și apoi în fiecare cavitate mică turnați câteva dintre amestecurile dvs. de clătite și apoi îmi place să folosesc chifteluțe de cârnați pre-gătiți, dar puteți folosi și slănină, doar umpleți acestea. cu niște slănină pentru a adăuga puțină chiflă la fiecare dintre ele, ai putea completa cu puțin amestec de clătite, închide-o și lasă-le să se gătească într-o pungă sigură pentru congelator și păstrează-le la congelator până când vrei să le ai și asemănător cu biscuiții cu cheddar cu cârnați keto, trebuie să nu-i văd pe aceștia și să-i gătiți din înghețați, trebuie doar să-i scoateți, înfășurați-i într-un prosop de hârtie, puneți-i la cuptorul cu microunde timp de aproximativ 45-60 de secunde. Copiii mei iubesc acestea sunt atât de distractive și sunt Sunt delicioase acoperite cu niște sirop fără zahăr.

Concluzie

Așa că se încheie pregătirea mesei noastre pentru micul dejun keto. Sper că vă bucurați de aceste 5 cele mai bune idei de mic dejun Keto pe care voi le puteți face. Anunțați-mă în comentarii dacă aveți alte idei., și La început, v-am povestit despre rețeta secretă, deci care este această rețetă secretă? De unde o vei lua? Și cum să-l folosești? Veți obține răspunsurile la toate acestea pe acest link Secret Recipe , așa că faceți clic rapid pentru a obține Secret Recipe .