Deserturi populare de Crăciun
Bună, dragilor, astăzi sunt foarte încântat să vă împărtășesc Deserturi populare de Crăciun aceste prăjituri absolut incredibile pe care trebuie să le gustați serios ca să le credeți
Acum, dacă v-ați întrebat vreodată ce gust ar avea dacă brownies-urile și o prăjitură cu ciocolată ar avea un desert delicios, bebeluș, aceste prăjituri sunt și nu numai că sunt adorabile la vedere, dar sunt foarte simple de preparat
Acum îmi doresc din tot sufletul să pot să îmi iau creditul pentru această idee genială, dar de fapt am dat peste această rețetă pe site-ul delicios și am crezut că este atât de genială încât a trebuit să o încerc și eu însumi am adăugat câteva răsturnări de mâncare gustoase aici.
Biscuiți de Crăciun cu ciocolată
Pentru a face deserturi populare de Crăciun, acum, pentru a începe, vom amesteca un aluat de brownie cu adevărat simplu, dar delicios, sau, mai exact, este un fel ca un aluat de brownie, deoarece este mult mai gros decât un aluat de brownie tradițional.
Ingrediente -
- 1/2 cană chipsuri de ciocolată semi-dulce
- 1/2 cană unt topit
- 1/2 linguriță sare
- 3/4 cană zahăr granulat
- 1 cană de făină universală
- 1/2 cană pudră de cacao
- 1 lingurita Extract de vanilie
- 2 ouă mari
- 1 linguriță de sare de mare în fulgi pentru garnitură
- 11/2 cană făină universală
- 1 cană Chips de ciocolată semidulce
- 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita Extract de vanilie
- 1/2 linguriță sare
- 1 ou mare
- 1/2 cană de unt
- 1/4 cană zahăr granulat
- 1/2 cană zahăr brun la pachet
Direcția –
Pasul 1
Pentru a face deserturi populare de Crăciun, acum totul începe cu niște unt topit în bolul meu, acum voi adăuga niște zahăr, precum și niște pudră de cacao și apoi voi ajunge aici cu mixerul meu de mână. și dă-i o carne de vită rapidă, probabil că ar fi trebuit să folosesc castronul mai mare pentru asta. Îmi dau seama, dar m-am angajat.
Pasul 2
Pentru a face deserturi populare de Crăciun, voi adăuga și niște făină la asta, precum și două ouă. Îmi place mai întâi să-mi sparg ouăle într-un castron, astfel încât să nu risc să introduc coji în aluat, crezi că? Am făcut o mizerie destul de mare, dar voi adăuga puțină sare la asta, precum și puțin extract de vanilie și îi voi mai da o bătaie.
Pasul 3
Acum că aluatul meu de brownie este complet, vreau doar să adaug încă un ingredient secret la această parte a rețetei mele și anume niște chipsuri de ciocolată semidulce, acum acest pas este opțional, dar voi spune doar că jumătate din prăjitura ta va fi încărcat cu fulgi de ciocolată de ce nu ar trebui să devină cealaltă jumătate? Am avut un an dificil? Am câștigat niște fulgi de ciocolată în plus, nu ai fi de acord?
Pasul 4
Pentru a face deserturi populare de Crăciun, voi folosi spatula pentru a-mi îndoi fulgii de ciocolată și, de îndată ce acele fulgi de ciocolată sunt doar combinate, voi merge mai departe și voi pune asta la frigider pentru 15 până la 20 de minute Vreau doar să răcesc puțin acest aluat, astfel încât să fie frumos și solid când merg să-l amestec cu aluatul meu de prăjituri cu ciocolată într-un pic.
Pasul 5
Acum că jumătatea de brownie a fursecurilor noastre este completă, este timpul să ne îndreptăm atenția către jumătatea de prăjituri cu ciocolată, așa că vom amesteca aici un aluat destul de clasic de prăjituri cu ciocolată, începând cu ingredientele noastre uscate. Am câteva făină universală în bolul meu, voi adăuga niște bicarbonat de sodiu, precum și puțină sare și le vom amesteca pe cele împreună, vrei doar să te asiguri că ingredientele tale uscate sunt bine încorporate înainte de a le combina. cu ingredientele tale umede.
Pasul 6
Pentru a face deserturi populare de Crăciun În continuare, mă voi apuca de ingredientele mele umede, așa că într-un castron am niște unt la temperatura camerei la care voi adăuga niște zahăr brun și niște zahăr alb și voi doar să Folosește mixerul meu de mână pentru a le amesteca până când sunt frumoase, ușoare și pufoase.
Pasul 7
Pentru a face deserturi populare de Crăciun În continuare, voi adăuga un ou la acesta și un strop bun de extract de vanilie, de îndată ce toate acestea sunt combinate, voi termina asta aruncând ingredientele mele uscate și veți vedea ce am ajuns. cu acest aluat foarte frumos.
Pasul 8
Pasul final aici, ca și în cazul oricărei rețete grozave de prăjituri cu ciocolată, este adăugarea fulgilor de ciocolată încă o dată.
bine băieți, așa că am bunurile mele de brownie, bunătatea mea de prăjituri cu ciocolată și acum este timpul să le amestec pe cele două într-o căsătorie sfântă pentru prăjituri pentru a face asta. O să folosesc doar cupa mea pentru prăjituri pentru a mă asigura că totul rămâne frumos și uniform și Voi lua o mână mare din amestecul meu de brownie
Apoi exact aceeași cantitate din amestecul meu de fursecuri și le voi stoarce într-un fel de bile mici și apoi le voi îmbina așa și le voi forma practic într-o singură entitate de fursecuri.
Acum, aceasta nu este știință, așa că încurcă-te puțin cu ea, este, de asemenea, o treabă cu adevărat distractivă cu care să ajute copiii, așa că nu ezita să-i aduci în bucătărie.
odată ce toate prăjiturile mele sunt gata, pasul final este să adaugi un strop frumos de sare de mare sub formă de fulgi.
Pasul 9
Pentru a face deserturi populare de Crăciun, acum probabil că știți până acum cât de mult îmi place combinația de sărat și dulce, așa că, dacă aveți la îndemână sare de mare în fulgi, vă recomand cu căldură să încercați acest lucru dacă doriți să săriți peste sare. în această rețetă cu siguranță puteți, dar chiar face o diferență în aroma finală a acestor fursecuri în ceea ce mă privește, așa că merită să le faceți, de îndată ce acestea sunt sărate corespunzător, puteți continua și le puteți introduce la cuptor la 350 de grade. între 13 și 15 minute nu doriți să gătiți prea mult aceste fursecuri pentru că nu vreți să fie prea tari, vreți să rămână drăguțe și moi și mestecate și când ies din cuptor
arată și miros divin, de fapt, toată bucătăria mea în acest moment miroase a ciocolată delicioasă, ceea ce nu e de iubit la asta
Acum aceste prăjituri sunt moale, moale, de ciocolată, absolut delicioase și cel mai bine servite cu un pahar mare de lapte.
Sincer, nu pot să încep să vă spun cât de mult cred că o să vă placă aceste prăjituri dacă le încercați singuri.
Cea mai bună rețetă de biscuiți cu bulgăre de zăpadă
Bună, dragilor, sper că ați avut un sezon minunat de sărbători până acum și, deși vremea afară poate fi plăcută, coacerea în bucătăria mea este atât de plăcută și ne place absolut, cu topitură delicioasă în gură. Deserturi de Crăciun Biscuiți cu bulgăre de zăpadă Acum, dacă nu ați mâncat niciodată aceste prăjituri, sunt un clasic absolut și trebuie să spun că mi-am poftit de câteva săptămâni.
Acum, așa că sunt atât de încântat să le fac în sfârșit partea cea mai bună este că nu numai că au un gust absolut delicios, dar sunt foarte simplu de făcut, acum găsesc unul dintre secretele pentru a obține acea textură topibilă în gură care Biscuiții cu bulgăre de zăpadă sunt atât de bine cunoscuți pentru că, de fapt, vă tocați mărunt nucile
Pentru a face o rețetă populară de deserturi de Crăciun, voi folosi câteva nuci pecan, dar puteți face acest lucru și cu nuci dacă doriți ca ambele să fie destul de tradiționale, acum aveți opțiunea de a folosi doar nuci pecan tocate direct în această rețetă, dar eu găsiți că obțineți cea mai bună textură în prăjitură dacă treceți mai întâi nucile pecan prin robotul de bucătărie până când ajungeți la textura unui fel de firimituri grosiere
Iată-ne, o să-i dăm câteva impulsuri rapide până când voi obține o textură de firimituri grosiere și apoi ne putem apuca de a amesteca aluatul, acum, făcând aluatul pentru această rețetă nu ar putea fi mai simplu, sunt doar șase. ingrediente într-un singur bol, așa că există multe de iubit.
Ingrediente -
- 1 cană – unt, la temperatura camerei
- 2/3 linguriță – sare
- 2/3 cană – zahăr pudră
- 1 lingurita Extract de vanilie
- 2 căni – făină universală
- 1 cană – Nuci pecan tocate fin
Direcția –
Pasul 1
Acum, pentru a începe, am niște unt la temperatura camerei în bolul meu, întotdeauna important să fiu copt cu unt la temperatura camerei, mai ales când vine vorba de prăjituri, vă va ușura viața mult cu untul meu, voi adăuga puțină pudră. zahăr și un strop de extract de vanilie acum este foarte important să folosiți zahăr pudră aici, deoarece așa obțineți acea textură uimitoare care se topește în gură, care face biscuiții cu bulgăre de zăpadă atât de incredibile.
Pasul 2
Am de gând să intru aici cu mixerul meu de mână, vrei să-l amesteci timp de aproximativ două-trei minute sau doar până când amestecul este frumos, ușor și pufos, ceea ce înseamnă că este timpul să adaugi ingredientele rămase aici, așa că am câteva făină, precum și nucile mele tocate și doar puțină porție de sare.
Pasul 3
Odată ce ai toate acestea în bol, poți să mergi mai departe și să te întorci aici cu mixerul de mână, ceea ce vei obține după încă un minut sau două de amestecare este un aluat frumos și gros și asta înseamnă că este timpul să ne rulăm. bulgări de zăpadă și pentru asta voi folosi o linguriță pentru prăjituri dandy la îndemână, ai putea folosi la fel de ușor o lingură dacă ai vrea aici, dar îmi place o lingură pentru prăjituri pentru că îți păstrează fursecurile frumoase și de dimensiuni egale.
Pasul 4
Așa că o să-l rostogolesc în mână și să-mi aranjez fiecare bulgăre de zăpadă pe o foaie de copt căptușită cu pergament, aceasta este o treabă perfectă pentru a-i ține ocupați pe copii dacă nu sunt de la școală. Îmi place acest aluat mai ales pentru că este Nu ai ou crud în el, așa că tehnic poți să-l mănânci din castron
cu o lingură nu că aș spune că ar trebui, dar ai putea și cu siguranță am încercat înainte de a începe să fac controlul calității în bucătărie oamenii despre asta este vorba.
Pasul 5
Acum, în acest moment, în loc să le introducem direct în cuptor, vrem să le ajutăm să-și păstreze forma cât mai bine posibil în timpul procesului de gătit și pentru a face asta îmi place să le pun mai întâi la frigider, așa că doriți să le răciți între 30 de minute și 45 de minute
doar până când sunt drăguțe și reci, atunci le puteți introduce într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade Fahrenheit pentru între 12 și 14 minute sau doar până când sunt gata, cu siguranță nu doriți să coaceți prea mult prăjiturile cu bulgăre de zăpadă care sunt menite să fie drăguțe și moi și fragede și cumva se destramă când mușci de ele
Pasul 6
Acum este timpul să ne punem zăpada, așa că, odată ce prăjiturile tale sunt scoase din cuptor, vrei să le lași să se răcească doar două sau trei minute, până când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate și apoi practic ce vei face în timp ce prăjiturile sunt încă calde, dacă le vei rula într-un castron ca acesta cu zahăr pudră, aceasta este cu adevărat cea mai importantă parte, deoarece așa capătă aspectul lor de zăpadă și faptul că fursecurile sunt calde îi va ajuta cu adevărat cum să fie absorbit învelișul acela de zahăr
Pasul 7
Odată ce aceste frumuseți au avut șansa să se răcească complet, este timpul pentru aproximativ două persoane în acel zahăr pudră uimitor și că prietenii mei sunt acolo unde se întâmplă adevărata magie, este locul în care obții acel exterior înzăpezit care face aceste prăjituri astfel de spectacol.
Îmi plac absolut aceste fursecuri frumoase când sunt servite cu cafea sau ciocolată caldă