6 cele mai bune rețete de deserturi sănătoase fără gluten

Rețete ușoare de deserturi sănătoase, fără gluten

Astăzi voi împărtăși cu voi 6 dintre cele mai preferate rețete de deserturi sănătoase fără gluten pe care le folosesc pentru a-mi satisface pofta de dulce.


Hei, dragilor, așa că de când am rămas însărcinată săptămâna trecută pe Pinterest, trebuie să vă spun că mi-am creat un pic de dulce, ceea ce este de fapt nou pentru mine, obișnuiam să fiu sărat în loc de dulce, dar acum am aceste pofte puternice pentru lucruri precum ciocolata si deserturi.

Acum, pentru a vă aduce de data aceasta, am făcut echipă cu Thrive Marketeste o piață online uimitoare care caută să facă alimentația sănătoasă ușoară și accesibilă pentru toată lumea. Ceea ce îmi place la prosperitate este că toate produsele lor organice și naturale vin cu aproximativ 25 până la 50% mai puțin decât prețurile tradiționale cu amănuntul, astfel încât să puteți obține mult mai multe Bang pentru banii dvs., ceea ce, desigur, este bun pentru toată lumea. Celălalt lucru pe care îl iubesc la Thrive este că site-ul lor are peste 80 de filtre diferite pe care le puteți folosi pentru a sorta mii de produse, cum ar fi întregul xxx paleo fără gluten, practic, se potrivesc cu aproape toate dietele. preferințele și cea mai bună parte a thrive este că pentru fiecare achiziție de membru, ei oferă un abonament gratuit unui profesor, un veteran sau unei familii cu venituri mici, dacă ești nou pe piața prosperă și vrei să încerci, ei oferă 25% reducere la prima achiziție și o probă gratuită de 30 de zile.

Puteți să le verificați și, dacă sunteți deja un membru al pieței prospere, nu uitați să verificați căsuța dvs. de e-mail sau pagina lor de pornire pentru oferta suplimentară de astăzi, exact dacă vă înscrieți pentru prosperitatea, primiți cadouri și reduceri speciale în fiecare zi .

Cât de grozav este că acum ar trebui să menționez că, de astăzi, piața prosperă este disponibilă numai în Statele Unite, dar m-au asigurat că lucrează să vină în Canada de îndată ce vor găsi o modalitate durabilă din punct de vedere ecologic de a livra aici, așa că Vă voi ține la curent cu privire la asta, rămâneți pe fază.

Biluțe sănătoase de ciocolată cu unt de arahide

Rețete de deserturi sănătoase fără gluten

Ingrediente

  • 2 lingurite C ulei oconut
  • 2 cesti chipsuri de ciocolata neagra
  • cană de cereale crocante de orez
  • 5 P itted curmale Medjool
  • 3/4 cană unt de arahide natural neted
  • 1/4 cană făină de cocos

Directii

Pasul 1

Acum, prietenii mei, este timpul să vorbim despre desert și aproape toate ingredientele pe care le vedeți în rețeta de astăzi au venit de fapt din piața prosperă, începem astăzi lucrurile cu aceste chipsuri epic delicioase, ciocolată, unt de arahide, acestea sunt pe deplin pentru băieți și ei. De asemenea, se întâmplă să fie fără gluten, fără lactate și complet vegan, ceea ce le face atât de uimitor de crocante este de fapt niște cereale crocante de orez, unul dintre ingredientele mele preferate când fac bile așa, deoarece obțineți o textură atât de grozavă.

Pasul 2

Acum, lipiciul care le va ține pe toate împreună și îndulcitorul nostru va fi întâlnirea noastră foarte importantă pentru a vă oferi curmalele înainte de timp, deoarece robotul dvs. de bucătărie nu va fi fericit dacă nu faceți asta, voi adăuga. niște unt de arahide și niște făină de nucă de cocos pe care le-ai putea schimba și aici cu niște făină de migdale, dacă ai vrea să le faci ambele, vor funcționa foarte bine, doar ajută la o consistență plăcută, odată ce am amestecat toată acea delicioasă și plăcută și netedă. .

Pasul 3

Pentru rețete de deserturi sănătoase fără gluten, o voi transfera într-un castron și apoi voi amesteca cerealele mele crocante de orez, puteți face asta cu o lingură, dar trebuie să fiu sincer cu voi, băieți, cel mai bun mod de a face. asta se face cu mâinile tale pentru că, evident, acel amestec este frumos și gros, acum mai crocant în ceea ce mă privește, cu atât mai bine și apoi îl voi rula pur și simplu în bile de 1 inch și îl voi așeza pe o tavă de copt tapetată cu pergament. Fii o treabă minunată dacă ai copii în casă, partea grozavă este că acest amestec este deja gătit complet, astfel încât ei să poată linga bolul fără nicio problemă. 

Pasul 4

Apoi le voi introduce în congelator timp de 20 până la 30 de minute, motiv pentru care fac acest lucru este pentru că de fapt le vom rula în niște ciocolată topită și, desigur, dacă sunt înghețate, sunt mai puțin probabile. să se topească atunci când lovesc acea ciocolată încălzită, întotdeauna este foarte important să vă gândiți, odată ce bilelele cu unt de arahide sunt aproape gata, este timpul să o pregătiți ciocolata.

Pasul 5

Acum, pentru Rețete de deserturi sănătoase fără gluten, folosesc niște chipsuri de ciocolată neagră și le voi amesteca doar cu o notă de ulei de cocos, care va ajuta să dau o textură frumoasă ciocolatei mele. Le voi topi. împreună folosind un boiler dublu, care este practic doar un bol de sticlă rezistent la căldură, așezat deasupra aproximativ 1 inch de apă clocotită și o să-mi amestec ușor chipsurile de ciocolată neagră până când totul este frumos și neted. 

Pasul 6

Apoi pot rula fiecare dintre bilele mele de unt de arahide congelate în ciocolată până când sunt bine acoperite și le voi transfera înapoi pe aceeași tavă de copt tapetată cu pergament pentru a le lăsa să se răcească chiar înainte, cu excepția faptului că recomand întotdeauna să adaug doar o atingere. de sare de mare până la vârfuri un pas total opțional, dar ceea ce ajungeți este ca aceste mici ciocolată magică delicioasă de Lay's din comerțul meu.

Brownies cu naut cu ciocolata

Rețete de deserturi sănătoase fără gluten

În continuare, pentru și mai multă bunătate de ciocolată, facem niște brownies, dar nu orice brownie, acestea sunt la brownie-urile mele decadente cu năut cu ciocolată, ingredientul nu atât de secret fiind năutul, acum știu că ar putea suna puțin nebunesc, dar crede-mă că poți. Nu bateți până când nu încercați, băieți, aceste brownies sunt ucigașe, iar folosirea năutului în loc de făină universală tradițională îi menține fără gluten, plus că au fibre și proteine, ceea ce nu-i place.

Ingrediente

  • 1/2 cană Chips de ciocolată
  • 1/8 linguriță sare
  • 1 cutie de năut de 15 oz, scurs și clătit
  • 2/3 unt de migdale
  • 1/2 sirop de artar
  • 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1/2 praf de copt
  • 1 lingurita Extract de vanilie
  • 1/3 cană pudră de cacao
  • 1/4 cană făină de migdale

Directii

Pasul 1

Pentru această rețetă, voi folosi din nou robotul meu de bucătărie, încep prin a adăuga năut fiert pe care l-am scurs și l-am clătit la care voi adăuga puțin unt de migdale, puțin sirop de arțar pentru dulceață, niște pudră de cacao și puțin un pic de făină de migdale, acum aceste ingrediente pot fi foarte scumpe, așa că a fost frumos să le treci prin piața prosperă cu o reducere semnificativă

Pasul 2

Pentru rețete de deserturi sănătoase fără gluten, în continuare, am niște extract de vanilie cu puțin bicarbonat de sodiu și praf de copt pentru lifting și, bineînțeles, puțină sare pentru că ori de câte ori coaceți ceva dulce, doriți să adăugați. putina sare pentru ca ajuta ca toate aromele sa prinda viata cu adevarat, apoi voi amesteca toate acestea la maxim pana devine super fin, nu ezita sa lasi sa se amestece timp de doua-trei patru minute. vreți să o obțineți cât mai netedă posibil, pentru că, evident, cu cât este mai fină, cu atât brownies-urile voastre vor fi un pic de dans cu robotul de bucătărie pentru voi, băieți, a trecut ceva timp de când am dansat pe canal, m-am simțit inspirat chiar înainte de a fi introduceți această delicioasă la cuptor. 

Am vrut să adaug și mai multă bunătate de ciocolată la această rețetă, așa că, de fapt, voi amesteca câteva fulgi de ciocolată vegană, le voi amesteca bine și apoi este doar o chestiune de a transfera acest aluat în vasul nostru de copt pregătit.

Pasul 3

Acum cred că acest lucru este foarte important atunci când fac brownies pentru a-ți căptuși în mod corespunzător felul de mâncare în felul acesta. Îmi place să o fac cu hârtie de pergament atârnată pe ambele părți, astfel încât să îmi pot ridica brownies-urile și să le fac foarte ușor de tăiat dacă o faci. Nu aveți hârtie de pergament la îndemână, puteți unge vasul foarte bine cu puțin ulei de cocos care va funcționa și apoi le tăiați direct din tavă în cuptor, aceasta merge la 350 de grade Fahrenheit pentru între 30 și 35 de minute și ceea ce ai ieșit cu un desert vegan fără lactate, fără gluten, care este absolut delicios, aceste brownies uimitoare vă vor întoarce cu susul în jos.

Reteta tarta cu lime

Acum trebuie să spun că desertul nostru final este cu siguranță cel de care sunt cel mai încântat astăzi, acestea sunt delicioasele mele tarte cu lime și sunt de fapt făcute cu o crustă de nucă de macadamia, unul dintre tipurile mele preferate de nuci.

Rețete de deserturi sănătoase fără gluten

Ingrediente

  • 1/3 cană sirop de agave
  • 2 Lime, Zest și Suc
  • 2/3 avocado
  • 2/5 Cupa curmale Medjool
  • 3/4 cană nucă de macadamia
  • 2 linguri de nucă de cocos mărunțită neîndulcit

Directii

Pasul 1

Pentru rețete de deserturi sănătoase fără gluten, în primul rând, vom începe prin a ne pregăti crusta doar pentru a-mi introduce cele câteva curmale în robotul meu de bucătărie și le vom lăsa să bată puțin pentru a le ajuta să se transforme într-o pastă înainte adăugați restul ingredientelor mele, voi adăuga o porție de nuci de macadamia și apoi voi adăuga și un pic de nucă de cocos mărunțit, deoarece, evident, nuca de cocos și lime au fost menite să fie împreună, așa cum sugerează melodia. pui lime în nucă de cocos și o învârți cu roșu pe care nu mi-l amintesc niciodată cu versurile acelui cântec, dar știi despre ce vorbesc va lăsa toată acea savoare să se amestece până când va semăna cu firimituri grosiere și apoi va fi gata de presat în formele noastre de tartă.

Pasul 2

În mod tradițional, atunci când fac astfel de diagrame, am aceste mici coji de tartă antiaderență adorabile, cu marginea puțin festonată, iar fundul iese, din păcate, din motive pe care nu le pot explica, au dispărut absolut în bucătăria mea, așa că astăzi improvizez cu o bucătărie foarte grozavă. practic, folosesc vârfurile borcanelor mele de zidar, le răsturn cu susul în jos și le uns foarte bine cu puțin ulei de cocos și voi lua doar o mână din amestecul meu de nuci de macadamia și o apăs în capac. pentru a crea o coajă de tartă, puteți vedea că las un mic rezervor în centru, pentru că acolo va merge umplutura noastră uimitoare. 

Pasul 3 

Apoi le voi pune în congelator între 20 și 30 de minute, în timp ce acele coji de tartă se întăresc, vom lucra la linia noastră de elan de avocado, desigur, care totul începe cu niște avocado la care voi adăuga puțin. agave pentru dulceață și apoi voi adăuga doar coaja și sucul a două lime pentru a obține această aromă de lime cu adevărat incredibilă.

Pasul 4

Odată ce totul este amestecat, îl puteți transfera fie într-o pungă, fie într-o clemă de pungă cu fermoar de la capăt și apoi îl puteți folosi pentru a umple acele coji uimitoare de tartă pe care îmi place să le adaug puțin drăguțe în partea de sus cu doar câteva chipsuri de nucă de cocos și o bucată mică de lime și cât de adorabil este acest desert adorabil și delicios de comestibil. 

Sper că veți încerca toate aceste trei idei minunate de deserturi și dacă nu uitați să-mi trimiteți pe Twitter pe Instagram sau pe Facebook-mi o fotografie pentru că întotdeauna îmi place să văd creațiile voastre din bucătărie, amintiți-vă dacă doriți să încercați piața prosperă. voi înșivă vă oferă o reducere de 25% la prima comandă și un abonament gratuit de 30 de zile, așa că toate aceste detalii sunt în caseta de descriere și, dacă nu ați fost deja sigur că vă abonați, deoarece există mult mai multă deliciu din ciocolata decadentă. unt de arahide delicios ca acesta.

Cauți o modalitate mai sănătoasă de a-ți satisface pofta de dulce, atunci astăzi ai ajuns la locul potrivit pentru că am idei de deserturi fără gluten, care sunt sincer suficient de hrănitoare încât să le poți mânca la micul dejun. Știu că sună greu de crezut, dar stai cu tine. mă primim.

Macle Apple Crisp

Am început astăzi cu acest crocant de mere de arțar incredibil de delicios și nu o să-ți vină să crezi cât de ușor este de asamblat.

Rețete de deserturi sănătoase fără gluten

Ingrediente

  • 4 mere.
  • 2 suc de lamaie.
  • 1/3 sirop de artar.
  • 2 linguri amidon de porumb.
  • 1/2 lingura de nucsoara macinata.
  • 2 linguri scorțișoară măcinată.

Directii

Pasul 1

Acum, desigur, totul începe cu niște mere, în mod tradițional, când faci un desert cu mere, ai curăța merele mai întâi, dar s-ar putea să nu știi că cojile sunt încărcate cu fibre de struguri, așa că le las pe acestea, în acest caz, de asemenea se întâmplă să facă acest proces mult mai ușor, veți observa că îmi tai merele în bucăți relativ mici, asta va ajuta totul să se gătească puțin mai repede. 

Pasul 2

Odată ce merele mele sunt tocate toate, le voi transfera într-un castron mare și apoi voi obține niște aromă aici, așa că pentru asta voi adăuga un strop de sirop de arțar, puteți folosi niște miere. sau agave în această rețetă în schimb, dar siropul de arțar și mărul au fost menite să aibă încredere în mine pentru aceasta. 

Pasul 3

Pentru rețete de deserturi sănătoase fără gluten, în continuare, voi adăuga o stropire bună de scorțișoară la aceasta, precum și doar o notă de nucșoară măcinată pentru a ajuta amestecul nostru de mere să devină frumos, gros și siropos în timpul procesului de gătit. Voi adăuga câteva linguri de amidon de porumb la aceasta, dacă nu doriți să folosiți amidon de porumb aici, puteți folosi niște făină de săgeată, care este un înlocuitor grozav. Voi adăuga și puțin suc de lămâie la asta pentru un pic de umiditate și rezervor secundar Voi folosi doar o lingură pentru a amesteca totul până când merele mele sunt acoperite corespunzător și apoi le voi transfera într-o tigaie de fontă. 

Pasul 4

Acum, dacă doriți să faceți acest lucru într-un vas simplu de copt, cu siguranță vă puteți asigura că orice folosiți este sigur pentru cuptor. 

Pasul 5

Pentru rețete de deserturi sănătoase fără gluten, în continuare, ne vom îndrepta atenția către topping-ul nostru uimitor pentru acest desert cu mere, totul începe cu niște fulgi de ovăz de modă veche în minge, la care voi adăuga câteva nuci pecan tocate. ați putea folosi cu adevărat orice fel de nucă în această rețetă, dar nucile pecan cred că sunt doar o potrivire perfectă pentru merele mele, pe lângă nucile mele, voi adăuga și o stropire bună de făină de migdale, ceea ce va ajuta. leagă totul împreună, apoi voi adăuga puțin ulei de nuci topit la asta și o termin cu niște sirop de arțar pentru un pic de dulceață. Voi amesteca totul până când totul este bine combinat și apoi sunt o voi turna deasupra amestecului meu de mere foarte ușor, corect. 

Pasul 6

Am cuptorul preîncălzit la 350 de grade Fahrenheit și voi introduce întregul vas direct în cuptor pentru aproximativ 35 și 45 de minute, când această frumusețe iese din cuptor, merele tale vor fi moi și siropoase. și delicios și acel topping va fi atât de incredibil de crocant. 

Acum, dacă doriți să păstrați acest desert mai mult, îl puteți servi cu niște înghețată cu aromă de vanilie, dar dacă doriți să vă bucurați de asta la micul dejun și folosiți în schimb niște iaurt grecesc cu aromă de vanilie, sincer băieți, nu este chiar rău. modul de a te bucura de asta este super delicios.

Budinca de chia, vanilie, zmeura

Rețete de deserturi sănătoase fără gluten

În continuare, alte rețete de deserturi sănătoase fără gluten, la fel de delicioase, dar la fel de hrănitoare, vă împărtășesc din nou uimitoarea mea budincă de vanilie, zmeură, chia, aceasta cu siguranță ar putea fi servită la micul dejun dacă vă simțiți atât de înclinați.

Ingrediente

  • 1/4 cană semințe de chia
  • 1 cană de zmeură
  • 1 lingurita Extract de vanilie
  • 1 cana lapte de migdale (neindulcit)
  • 1 lingurita Miere

Directii

Pasul 1

Acum voi amesteca totul în robotul meu de bucătărie pentru această rețetă, dar ați putea face acest lucru în blenderul dvs. exact robotul de bucătărie este în casa mea sau foarte necooperant. O să amestec totul în robotul meu în această rețetă, dar Cu siguranță ați putea folosi un blender în schimb dacă doriți, vom începe prin a adăuga niște zmeură în bolul robotului nostru de bucătărie acum am optat pentru zmeura proaspătă în această rețetă, dar dacă doriți să continuați și să folosiți ambele congelate. cu siguranță va funcționa aici și congelat poate fi puțin mai accesibil. 

Pasul 2

La asta, o să adaug niște lapte, acum folosesc niște lapte de migdale, dar într-adevăr orice lapte va face. Laptele va fi bine. miere pentru puțină dulceață, precum și un strop frumos de extract de vanilie pentru acea aromă grozavă de vanilie. 

Pasul 3

Apoi, voi pune capacul robotului meu de bucătărie și voi lăsa acest amestec să se amestece între 30 de secunde și un minut, asta este cu adevărat tot ceea ce este nevoie pentru a obține acest minunat piure de zmeură roz. Am de gând să transfer amestecul meu de zmeură într-un recipient. și apoi voi adăuga semințele mele de chia la asta în această rețetă. Folosesc semințe de chia albe, dar ceaiul negru este cu siguranță că ar funcționa la fel de bine, depinde de ceea ce aveți la îndemână, apoi voi da doar asta. un amestec bun pune capacul și pune-l la frigider pentru a se întări.

Pasul 4

Acum treaba cu budinca de chia este că, cu cât se întărește mai mult, cu atât textura devine mai bună, așa că dacă aveți câteva ore înainte și lăsați-o să se întărească câteva ore, dar dacă o puteți lăsa să se întărească peste noapte, este și mai bine imediat ce se întărește. Îmi place să-l transfer în câteva feluri de mâncare drăguțe și să-l adaug cu o mână de zmeură proaspătă și puțină mentă proaspătă, acum această rețetă de deserturi sănătoase fără gluten este perfect frumoasă în roz și ar fi de fapt o idee uimitoare pentru Ziua Îndrăgostiților.

Batoane de ciocolată cu migdale

Rețete de deserturi sănătoase fără gluten

În sfârșit, dragilor, pregătim niște batoane uimitoare de ovăz cu migdale și ciocolată, nu ne vom crede cât de gustoase sunt și cât de ușor sunt de pus împreună

Ingrediente

  • 1/4 cană migdale prăjite
  • 1 cană de ovăz fără gluten
  • 1 cană nucă de cocos neîndulcită
  • 1/4 faina de migdale
  • 1/3 Chips de ciocolată neagră
  • 1 lingurita Extract de vanilie
  • 1/2 linguriță sare
  • 3/4 cană unt de migdale
  • 1/2 cană miere
  • 1 lingurita ulei de cocos

Directii

Pasul 1

Acum, desigur, deoarece batoanele lor de ovăz, sunt sigur că nu veți fi surprinși să auziți că toate încep cu niște ovăz niște ovăz rulat de modă veche pentru a fi exact la ovăzul meu, voi adăuga niște nucă de cocos mărunțită acum. Folosesc nucă de cocos mărunțită neîndulcită, care este foarte importantă, deoarece cea îndulcită poate fi de fapt puțin prea dulce pentru gusturile mele. 

Pasul 2

Pentru rețete de deserturi sănătoase fără gluten, apoi voi adăuga puțină făină de migdale la aceasta, care le va ajuta să se lege împreună, precum și o porție bună de sare, voi amesteca toate ingredientele mele uscate pentru a le combina bine. și apoi este timpul să-mi pun ingredientele umede în bol 

Pasul 3

În primul rând, am niște unt de migdale dus aici, dacă ai vrut să schimbi cu unt de arahide, cu siguranță poți face asta depinde de tine 

Apoi, am niște miere dus aici pentru dulceață și o voi termina cu un alt strop bun de extract de vanilie, o voi amesteca până când se formează un aluat frumos și apoi este timpul să-l transferăm într-un cuptor. farfurie 

Pasul 4

Pentru rețete de deserturi sănătoase fără gluten, pentru ca acestea să fie foarte ușor de îndepărtat din vasul de copt, l-am tapetat cu hârtie de pergament, asta vă va face viața mult mai ușoară, așa că nu le lăsați jos, doriți să vă asigurați că Întindeți acest amestec într-un strat subțire frumos de-a lungul fundului vasului de copt 

Pasul 5

În acest moment îl voi introduce la cuptor la 350 de grade pentru între 25 și 30 de minute, asta este tot ce este nevoie pentru a se întări complet, apoi îl voi scoate din cuptor și îl voi lăsa să se răcească puțin în timp ce ajung. Pentru a lucra la topping-ul meu de ciocolată, voi începe prin a topi niște ciocolată într-un cazan dublu, acum folosesc niște chipsuri de ciocolată vegană aici și puțin ulei de cocos, o voi găti amestecând constant până devine frumos și netedă și topit

Pasul 6

Apoi voi turna amestecul meu de ciocolată deasupra batoanelor mele de ovăz. Voi folosi spatula pentru a întinde acea ciocolată într-un strat uniform. 

Pasul 7

Pentru rețete de deserturi sănătoase fără gluten, pasul final este opțional, dar întotdeauna delicios, voi adăuga câteva migdale mărunțite în partea de sus, migdalele mele se întâmplă să fie prăjite și sărate, ceea ce le face foarte bune aici, serios, băieți, nu v-aș duce în rătăcire. După cum știți cu toții, le vom pune în frigider pentru între 15 și 20 de minute sau până când acea ciocolată este complet întărită, apoi le puteți tăia în pătrate și le puteți savura după cum doriți.